Gå till innehåll

kraftstoff

Medlem
  • Antal inlägg

    26
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    daniel
  • Stad
    karlskrona

Senaste besökare

1 148 profilvisningar

kraftstoff's prestationer

Nyfiken mandarinfisk

Nyfiken mandarinfisk (4/14)

  • Hänger på SVG
  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad

Senaste prestationer

2

Omdöme

  1. Hej, Jag är intresserad, vart finns karet? Mvh Daniel
  2. Hej, Jag är intresserad av akvariet när det levande är sålt. Mvh Daniel
  3. Gör härmed en intressekoll på det sista levande i mitt system. Jobbet samt husbygget gör att jag inte kommer ha tid för akvaristiken på ett tag. Jag har inte bråttom och är inte i behov av pengar så skambud undanbedes. Korallkolonierna säljes hela, fraggar ej euphyllia eller acanthastrea. Föredragen turordning är koraller-fisk, och jag skickar ingenting. Ungefärlig prisbild nedan. Levande: Koraller/ryggradslösa * Två eremiter * En euphyllia glabrescens (stor som en tennisboll, ca 10 huvuden) clownerna "bor" i denna just nu. 1000kr * En euphyllia paradivisa (stor som en tennisboll, ca 10 huvuden) 1000kr * En acanthastrea (röd) (7-8 huvud) 500kr Fisk: * Ett clownpar, 4år gamla, lägger ofta rom. 500kr * En gul kirurg, 4år. 700kr Finns i Karlskrona, Blekinge.
  4. Gör härmed en intressekoll på det sista levande i mitt system. Jobbet samt husbygget gör att jag inte kommer ha tid för akvaristiken på ett tag. Jag har inte bråttom och är inte i behov av pengar så skambud undanbedes. Korallkolonierna säljes hela, fraggar ej euphyllia eller acanthastrea. Föredragen turordning är koraller-fisk, och jag skickar ingenting. Vi börjar med lite budgivning så får vi se. Levande: Koraller/ryggradslösa * Två eremiter * En euphyllia glabrescens (stor som en tennisboll, ca 10 huvuden) clownerna "bor" i denna just nu. * En euphyllia paradivisa (stor som en tennisboll, ca 10 huvuden) * En acanthastrea (röd) (7-8 huvud) Fisk: * Ett clownpar, 4år gamla, lägger ofta rom. * En gul kirurg, 4år. Finns i Karlskrona, Blekinge.
  5. Gör härmed en intressekoll på allt levande i mitt system, finns även en till salu tråd för hela systemet. Kan dock tänka mig att spara karet + tekniken. Jobbet samt det stundande husbygget gör att jag inte kommer ha tid för akvaristiken på ett tag. Jag har inte bråttom och är inte i behov av pengar så skambud undanbedes. Säljer helst kolonierna hela i första hand. Självklart är det turordningen koraller-fisk-sten, och jag skickar ingenting. Vi börjar med lite budgivning så får vi se. Levande: Koraller/ryggradslösa * Två eremiter * En euphyllia glabrescens (stor som en tennisboll, ca 10 huvuden) * En euphyllia paradivisa (stor som en tennisboll, ca 10 huvuden) * Två kolonier pocillopora damicornis (varje koloni som en tennisboll) * En koloni med pavona decussata (15x15cm) * En koloni med Acropora yongei (15x15cm) * En koloni med stylophora (milka) (20x20cm) * En acanthastrea (röd) (7-8 huvud) * ca 20-25kg sten Fisk: * Ett clownpar, 4år gamla, lägger ofta rom. * En gul kirurg, 4år. * En röd eldkejsare, 3år. Finns i Karlskrona, Blekinge.
  6. Utgångsbudet på 10 000kr är lagt. Glömde nämna den gröna acropora kolonin bland levande (troligtvis en green slimer).
×
×
  • Skapa Ny...