Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

jarecki68

Medlem
 • Antal inlägg

  318
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Days Won

  5

Anseende bland gemenskapen

227 Excellent

1 följare

Om jarecki68

 • Födelsedag 1968-04-08

Profilinformation

 • Förnamn
  Jaroslaw
 • Stad
  Göteborg
 • Akvarievolym
  planering pågår
 • Akvarie mått
  240 70 70
 • Akvarietillverkare
  http://akwarium.szczecin.pl/
 • Ljusuppsättning
  LED
 • Mitt huvudsakliga intresse för karet är
  Koraller & Fisk

Senaste besökare till profilen

2 233 profilvisningar
 1. Vet ej om du har sett på Przemeks Facebook, tror det är ditt akvarium. Det ser super fint ut
 2. 151-720 liter

  En fröjd för ögat Lasse
 3. stora rev

  vilka grejer! Kommer att vara fantastiskt plats för både fiskar och koraller. Vilka möjligheter, svårt att sluta titta och beundra. Vilket bra jobb!
 4. 721-1199 liter

  Häftigt!!!!!!!!!! Fina fiskar och aquascape Bra potential till en fantastisk reef aquarium
 5. stora rev

  jäklar! Vilka fina grejer.
 6. stora rev

  @Kimozabe kollar i din tråd ganska ofta, sett dina fiskar i karantän väldigt fina. Hoppas att dem kommer trivas, håller tummarna.
 7. stora rev

  Nico tyvärr så är jag bara nybörjare men om jag var du så skulle jag vänta och lösa problemet med värmen innan jag skaffar fiskar och koraller Läste också att det bra att börja med koraller pågrund av att dem hjälper till att ha bättre vattenkvalite (konkurerar mot algier kanske menas här mest mjukisar) Vad gäller fiskar så skulle man börja med dem minsta, innan man skaffar större och revir krävande. Hoppas det löser sig för dig, kollar noggrant på din tråd för att ganska snart så har jag liknande problem.
 8. stora rev

  https://www.drakfisken.se/flaktar/grotech-cool-breeze.html?gclid=CjwKCAjwkYDbBRB6EiwAR0T_-u8yo0N3OD83J3gf6onxjRIHuur09NpJuPngBXjXXaxud2BrLS1XJxoCd2QQAvD_BwE#/713-modell-8_flaktar Nico läste någonstans att med detta metoden kan man sänka temp med upp till fyra grader, tyvär så kommer jag inte ihåg hur stort akvarium, hur många fläktar. från andra sidan så är årets sommar är väldigt ovanligt vad gäller värmen.
 9. stora rev

  Nico inte det billigaste men håller med @Maglofster @Lasse @nike83 skulle vara den bästa lösningen. Bra investering
 10. stora rev

  Nico, ser super ut. Som @Kimozabe har påpekat kanske tempraturen är för hög, testa med en fläkt som blåser mot vattenytan. Värt att testa hur mycket man kan sänka tempraturen, speciellt nu när den höga värmen ute håller i sig. Höjer avdunstningen men kan vara mycket billigare sätt att sänka tempraturen än kylare. Det kan även kanske gå att styra fläkten genom apex kontakten, slå av och slå på vid en viss tempratur. Som sagt Nico, super bra jobbat hittils. Beundrar ditt tålamod vid uppstarten, alltid lika roligt läsa dina uppdateringar.
 11. http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=1901337&page=20 http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=1901337 inte så mycket till hjälp men det finns några bilder hur den ser ut inne,torrsidan.
 12. 151-720 liter

  Fint Lasse dina musslor blir bara finare större och större Mndarinfisk
 13. stora rev

  Nico jag menade själva djupet, på karet mellan fram och bak rutan. Lite svårt och förklara (djupkänslan i karet)