Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

j0nas

Stödjande medlem
 • Antal inlägg

  560
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Days Won

  1

Anseende bland gemenskapen

180 Excellent

1 följare

Om j0nas

 • Födelsedag 1984-02-25

Profilinformation

 • Förnamn
  Jonas
 • Stad
  Ramlösa
 • Stödjande medlem t.o.m
  2018-12-13
 • Akvarievolym
  300l samt 25l
 1. 151-720 liter

  Musse Pigg någon?
 2. Tack @Kimozabe Ser ju ut att vara exakt samma kit under annat namn bara.
 3. Såg att @BatmanGefle tipsade om Simply aquatris diy tank cover kit i gammal tråd, https://www.ebay.co.uk/itm/Simply-Aquaria-DIY-Tank-Cover-Kit-Net-Mesh-60cm-90cm-120cm-Aquarium-Fish-/321637361286 De har tyvärr slutat leverera till Sverige och jag hittar ingen annan leverantör, någon som har beställt liknande från annat ställe? Har sneglat på Red Seas kit men tror att det blir onödigt dyrt då jag har annat kar. 100x60 cm rumsavdelare med avrinning mitt på ena kortsidan, behöver där en öppning på ca 20x20cm. Blir då kit+cutout+extra profiler om jag tolkar det rätt. Tack för hjälpen!
 4. 151-720 liter

  Tack @Robbs! Det är nog montipora hoffmaestrin du tänker på? Har en rejäl ”fragg” om du är intresserad.
 5. 151-720 liter

  Lite bilde för egen framtida referens.
 6. Toppen! Har jag drömt eller var det möjligt att få bilden nedskalad redan vid uppladdning i äldre version av forumet? Hade varit nice istället för att få stopp (Tar tacksamt emot tips på bildredigerare som löser nedskalning direkt i iPhone, kan skicka pm för att hålla tråden ren)
 7. 151-720 liter

  Nytillskott:
 8. 151-720 liter

  Lite sunkiga referensbilder för eget kom-ihåg. *edit* äh, blev inga bilder pga filrestriktioner. Någon som har tips på hur man smidigt skalar ner storlek på redan tagen bild med iPhone?
 9. nano

  Haha, ingen fara. Riktigt grymma kar och fiskar Skickar tråden på banan med en färsk bild. Nu med mangrove från @mcjagg.
 10. nano

  Den är fläktlös så helt tyst.
 11. nano

  Tack Kessil a80. Kulfisk på dass, det lät väldigt spännande. Om karet finns på guiden så har jag missat det helt. Om inte, upp med en tråd!
 12. Sorry för trådkapning, får man fråga vart du åkte David? Har snorklat och vindsurfat mycket förr i Röda havet (Egypten och Israel) men har inte velat åka dit sedan barnen kom. Saknar dock snorklingen massor.
 13. nano

  Första invånarna som inte är lokalproducerade (från andra revet :)) Sexy shrimp x 3 och en rock flower.