Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

POPOV

Medlem
 • Antal inlägg

  755
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

113 Excellent

Om POPOV

 • Födelsedag 1977-06-06

Profilinformation

 • Förnamn
  Eduard
 • Stad
  Staffanstorp
 • Antal år inom saltvatten
  2009
 • Akvarievolym
  0
 • Allmän beskrivning av dig
  Аз съм българче!
 • Om JA vid skummare - Vilken
  Bubble Magus
 1. 0-150 liter

  Det var spånskivor, Ikeas köks komponenter tål en hel del vikt. Finns vikt specifikationer på deras hemsida om jag inte har fel för mig.
 2. 0-150 liter

  Stämmer allt är från Ikeas sortiment förutom kortsidan som jag skräddarbeställde då den inte var standardmått.
 3. 0-150 liter

  Nej, större delen gick till Håkanstorps Zoo. Har sett att några få ögonstenar fortfarande finns kvar där som senast i helgen. Gäller bara att slå på rätt ljus så ser man direkt vilka dessa är.
 4. 0-150 liter

  Fick fria plats för sonen som nu är född.
 5. Vacker bild!
 6. LED

  Väldigt likt Ecotech hårdvara...
 7. 721-1199 liter

  Det där var bra bilder! Själv suger man på att ta bilder på sådant som simmar =). Fina köp du gjorde på Håkanstorp, såg själv den nya fina sändningen i butiken.
 8. Jag behöver inte heller tillsätta MG i mitt kar, CA och KH går åt i vanlig ordning. Vet även om andra salt kar som sällan eller aldrig behöver dosera MG fast dom har en hel del koraller.
 9. 151-720 liter

  Gillar scapen, helt i min smak =)
 10. NP-filter

  Kört med Siporax i mer än ett år nu, har ej observerat någon skillnad mot att köra med LS. Om jag skulle få för mig att bygga nytt kar hade Siporaxen återigen brukats!
 11. 721-1199 Liter

  Trevligt att se att du fortfarande finns med. Köpte ett av mina första ting i denna hobby utav dig för många år sen, en MH lampa. Kommer ihåg din kub, den var en inspiration i starten av denna hobby =) !
 12. NP-filter

  Siporaxen har större mängd gynnsam yta för tillväxt av bakterier
 13. RSM

  Önskar att jag också fick göra så hemma för damen...
 14. Kolla pris med dessa: http://www.plexiglas-shop.com/SE/en/index.htm Tror du klarar dig bra med 5mm så länge du inte ska lyfta saker med den =) .
 15. Bör finnas någon firma i området där du bor som bearbetar plexiglas. Åk förbi där en dag och fråga om det går att lösa. Annars kan du alltid beställa på Ebay eller kolla med Ormet som körde med vit platta av någon sort.