Gå till innehåll

Broddan

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Daniel
  • Stad
    Huddinge
  • Akvarievolym
    Endast Saltvatten

Senaste besökare

Detta fält är avaktiverat av användaren.

Broddan's prestationer

Landkrabba

Landkrabba (2/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Har inte så mycket koraller. Lite olika knappar, en liten sten men riktigt snygga blå. Sedan har jag ricordea, både florida och yuma samt kenya tree samt en del macroalger. Lite erimitkräftor, sexy shrimp, stalkey eye (snäcka), turbo... Edit: Gamla bilder med gamla kameran
  2. Tack! Räkorna är små, runt 2 cm långa. freddi36: Jag gillar denna bäst också, gillar hur ljuset blev på nåt sätt.
  3. Några bilder från mitt några månader gamla nano (Yasha) Har percis införskaffat sytemkamera/macro/blixt, riktigt kul med fotografering!
  4. Det karet är ju ungefär dubbla storleken 36L mot 80L men har ju 3 gånger mer ljus, verkar vara ett trevlig nano med lite mer möjligheter med mer plats.
  5. Den är beställd via dogman - lokala butiken. Den kommer från aqua medic och kostade en bra slant även efter lite rabatt. Finns garanterat billigare alternativ men jag gillade lösningen då det blev en stilig lösning, enligt mig. Men om du kan få loss en till belysningsdel till kittet blir det nog riktigt snyggt.
  6. Snyggt! Jag har en likadan och försökte beställa en uppsättning till med ljus men enligt butiken kunde de inte fixa det. Jag hängde en 12W Led(12st 1W led 4 blå 8 vita) med E27 fattning, vanlig glödlampsfattning, över karet. Det blev mycket bättre men jättestark belysning blir det ju inte (totalt 21W)
  7. Hej alla! Jag har också Yasha-burken sedan knappt två månader. När jag såg den här tråden så kan jag bidra med några nytagna bilder. Enda skillnaden från ursprungskittet är att jag har kompletterar med lite mer ljus. Jag har försökt att trixa till några hyfsade bilder men är ingen fena på fotografering (i verkligheten ser det ljusare ut i burken - sista bilden ligger närmast verkligheten) /Daniel
  8. Gjort bilden av snäckan/snigeln mer tydlig
  9. Hej! Tack för input. På andra utländska forum har jag fått nedanstående förslag. Hur ställer ni er till dessa? #1 some sort of astrea. Den är riktigt svår att se då skalet ser precis ut som min LS #2 Pseudocorynactis, blastomussa, Cladocora or Phyllangia americana #3 Mushroom coral #4 Foraminifera
  10. Hej! Har smugit runt här och på andra saltforum ett tag nu. Har nu ett litet nanokar under uppstart. Medan jag väntar på att kvävecykeln ska komma igång ordentligt har jag tagit några foton på några av de saker som dykt upp på min LS från Bali. Riktigt spännande process att studera måste jag säga. Tacksam för identifieringshjälp på dessa! På första fotot sitter det en snäcka/snigel som är väldigt kamouflerad, riktigt lik stenen, men ser den dra runt då och då.
×
×
  • Skapa Ny...