Gå till innehåll

MrDanne

Medlem
  • Antal inlägg

    40
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Daniel
  • Stad
    Märsta
  • Ljusuppsättning
    Metallhalogen

Senaste besökare

447 profilvisningar

MrDanne's prestationer

Givmild kirurgfisk

Givmild kirurgfisk (5/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Man ser inte bilderna Funderar på och köpa ett sånt här med, är det prisvärt? Red Sea gör ju riktigt snygga kar.
  2. Lär väl ändå hänga med i paketet om man köper de. Men det funkar utan alltså?
  3. Länk? Har du ett Blenny med orginalpump? Du skulle inte kunna filma lite och lägga upp så man kan höra ljudnivån lite?
  4. Okej, så skummare är alltså inte nödvändigt såvida man gör regelbundna vattenbyten? Hm... känns dumt och fråga, men ska man inte byta vatten även om man har skummare?? Funderar nog på att köpa just ett sånt kar, 80 L är rätt lagom. Tyckte mitt RSM130 tog för mycket plats. Stora skummare som behöver andra rum är inget alternativ då jag ska har det i hallen och inga rum är nära att ställa nåt på.
  5. Hej, Köpte för ett tag sen ett RSM130 + en annan skummare som skulle vara "tystare" men tyckte att det lät på tok för mycket och det slutade med att jag skippade hela projektet och sålde allt. Men jag är fortfarande riktigt sugen på ett saltvatten, och jag tänkte på om dom här Aqua Medics Blenny Nano. Dom är sjukt snygga och stilrena och inte riktigt lika stora som RSM130. Nu funderar jag på ljudnivån på dessa. Har kollat lite youtube-videos och är svårt att bedöma hur ljuden från skummare är. Så jag undrar om nån kan svara på hur "högljudd" denna är? om man litar på Aqua Medic så ska det vara närmast ljudlöst... "rotein skimmer: Turboflotor Blue 500, efficient and near silent operation"
  6. Kan man inte redigera sitt inlägg i Sälj ?
  7. Sen kan man ju fråga sig vad folk uppfattar som tyst då... allt är ju relativt
  8. hehe, surfade runt lite på nätet nu på vägen till jobbet och vad jag ska förstå ska 9002 vara tyst! Så jag måste verkligen gjort något fel... måste ge det en chans till när man lagt ut 8-9000 på grejerna !! Allt annat vore nog idiotiskt!! Läste i ett Amerikanskt forum där man ska sänka ner den ytterligare 1/2 inch, någon som har något erfarenhet av detta? Sen såg jag att man kan modda den lite för att bli tystare, ska testa det också.
  9. Fått media basket från USA idag och har satt i Tunzeskummaren... kan inte direkt påstå att det blev tystare för fem öre! Grymt besviken. Funderar på att ge upp akvariumet...
  10. Hoppas verkligen jag lyckas, annars kan det bli en hel del till salu sen!
  11. hm, aja nu är det beställt och på väg iallafall ! Längtar så att få i 9002:an !! Orginalskummaren låter så, speciellt när man har soffan 30 cm från karet!
  12. Nä, menar svarta "svampen" precis vid insuget. Vad kör du för filtrering då?
  13. Men då är det mekaniska filtret verkningslöst, frågan är hur viktigt det är... men jag har valt och tro att det är viktigt och fyller nån funktion
  14. Men renar en osmolator på samma sätt som osmosen eller vadå?
  15. Har en osmos, men inte automatiskt. Vattenkranen sitter på tog för långt bort för att kunna dra en slang. Blir nog bra till slut...
×
×
  • Skapa Ny...