Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

runstenen

Medlem
 • Antal inlägg

  820
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

112 Excellent

2 följare

Om runstenen

 • Födelsedag 1979-06-09

Profilinformation

 • Förnamn
  Emil
 • Stad
  STHLM
 • Akvarievolym
  Endast Saltvatten
 1. Hör pratas det om behandling m lut som folk höjer til skyarna : http://www.atlantareefclub.org/forums/showthread.php?t=36190
 2. Jag har bara ngn enstaka ros då och då. Ska prova joes juice och Grotech. Recension på sikt.
 3. Gasbrännare. Nu snackar vi !
 4. Ok, tack för info.
 5. Det är därför jag alltid mäter på kvällen..... Man får lägre värde då ..
 6. Visst. Men syftade på flaskor m medel
 7. Joes Juice skrivs det mkt gott om på RC. Men frågan är om alla innehåller samma sak, dvs stark kalkblandning mm ?
 8. Har ni upplevt att det finns ngt bättre glasros medel än Red sea ? Tycker Aptasia X är ganska sopigt faktiskt. Dom försvinner ett tag, men samma glasros kommer tillbaka/återhämtar sig igen. Tacksam för förslag. Hade ngt fr Preiss för länge sen som var grymt. Har försökt hitta online utan resultat.
 9. Grymt Jonas ! Blir spännande att se sen.
 10. Före lampor på morgon om jag inte är lost ...
 11. Ja. Det är en sån !
 12. Mitrax har jag provat. 5 olika individer. Problemet är att jag matar korallerna då det är ett lps kar. Dom små liven tycker det är smidigare och godare att äta lps mat Här har vi nog orsaken till bubblorna för övrigt. Bitvis mkt näring och lågt flöde. Men det är under kontroll då jag plockar manuellt varje vecka. Och är inte jättemycket heller Men vore skönt att få bort helt .. Dream on
 13. Jag har också hört om Bacto Balls. Blir till att prova !
 14. Är detta en aggressiv behandling, dvs bör man använda detta i nödfall ? Har en modest koloni av bubbelalger. Vad är era erf av Dino X ?
 15. Läste nu att Dino X urtotar bubbelalger ( dvs själva bubblorna, inte orsaken såklart ) Men är detta en aggressiv behandling ? Jag vill helst inte hälla i kurer osv om det inte blir ett seriöst problem eller invasion.