Gå till innehåll

Misha

Medlem
  • Antal inlägg

    43
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Har hittat honom :))) å allt är bra:) tack för svaret :))) å jag har läst på vad är det för typ innan jag köpte han:)
  2. Hej! Har köpt för 2 dagar sen en Novaculichthys taeniourus. Hade släppt in honom till akvarium å drog direkt till jobbet. Å nu har jag inte sett honom sen dess, vet att dom kan gömma sig i sanden. Frågan är va länge tid dom kan i så fall va under sanden?? Han är på ca 7cm akvarium är 450 liter. Nån som har tips?
  3. Ehhh sista gången sen lämnar jag fisken till butiken
  4. Väldig fin å äter allt:)finns i Tyresö det är bara att komma ))
  5. Tar det så långt tid?? Har försökt att placera åm det till andra plats men det hjälper inte. Tack för svaret då väntar jag bara
  6. Hej!har en fin sarcophyton som vill inte riktigt öppna sig. Har varit så i 1 månad snart. Alla andra koraller mår bra. Tänkte fråga åm nån kanske har nån tips eller vet vad felet kan vara.
  7. Misha

    Ati

    Har den dosering. Fungerar felfritt i 7 mån nu jättenöjd. Den ända nakdelen att en blå lampjävel lyser hella tiden är lite störande. Annars är den ok för priset )
  8. Utrustning Akvarium juwel rio 400 (450liter) Skummare : Deltec 1455 belysning : 2st Razor 420r 16000 returpump: sicce syncra 1.5 i sumpen har jag micro alger inget spec det var nog allt:)
  9. Hej! Akvarium i från början var inriktad för fisk inte så mycket för koraller. Så jag kör vodka metoden sen jag startade eftersom fick alger problem. Vodka gjorde sitt jobb å gör en idag matar fiskar ganska bra blir aldrig nån problem med no3 eller annat. Allt tester ligger bra till va till triton å kollade för säkerhets skull. Sen köpte jag en doris som hade vita prickar så nästan alla dog. Så hade inte rört karet på ett tag. Å nu vill jag satsa igen å prova köra mer koraller, allt går rätt bra nu. Ska lägga vad jag har för utrustning senare:)
  10. Hej! jag kör med kranvatten i 4 år nu. Den ända problemet är kh väldig låg och kalcium är hög. Så tillseter nästan inget calscium bara kh å magnesium.
  11. Hej! Är det nån som vet när statusen uppgraderas så man kan lägga annonser?
  12. Hej! Jag svischade över 100:- Misha
×
×
  • Skapa Ny...