Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

Hella42

Stödjande medlem
 • Antal inlägg

  186
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Hella42

 1. Växer denna corall sakta ? Tror den mår bra vad tycker Ni? Haft den några månader
 2. Min sjöborre gnagde på min.. tyvärr
 3. Hej Har ett akvarium trigon 350 med 3 st streamer tunze 2 st 6025 och en jabow 8 med styrning 100 procent felstavat.. hur mycket flöde behövs? tycker det blåser bra..
 4. Ok tack för snabbt svar. Bara och vänta då
 5. Hej Erfarenheter från white coral? När vi kikade så skulle det bli billigare och handla därifrån än att köra till stockholm . För och nackdelar?
 6. uvc

  Hej måste uppdatera köpte en gul kirurg istället för palett och frökenfiskar 4 st , alla mycket trevliga, frökenfiskarna har attityd men ger sig inte på fiskar eller koraller.. i det stora hela mycket nöjd med fiskvalet, därimot mindre nöjd med min puffer som gärna äter upp mina snäckor, men sjöborren låter den bli tack och lov
 7. uvc

  söker efter en bra uvc maskin:) har ni tips om nån bra man kan ha inne i akvariet?
 8. Hej Köpt nytt ljus. Men jag fattar inte hur man gör ett shema. Går in på appen och lögger in det ljus och tid jag vill ha. Sen är det stopp hur sparar man att man vill ha just det ljuset,? Nån som kan berätta i Svensk version:)
 9. stämmer
 10. Vad ska man ha för retur slang respektive utblås till en tunze 1200/2 returpump som ska sitta i sumpen
 11. Nu har jag fått till det wow vilken bra lampa
 12. Ser den ok ut ?
 13. En undran. Hur ser man att en acropora mår bra eller dåligt? Köpte en mest för och testa . Denna köpte jag snart för en vecka sen . Blå acropora. Vet att den är svår . Blir alla sten Koraller vita när dom dör? Denna är dock samma färg på än. Den här bra ljus och flöde. Tyvärr är fosfaten en aning hög. Ska få hem en Hanna idag och mäta exakt
 14. Tror jaģ hittat en liten utlöpare på sidan:)
 15. Hej Jag tog och köpte en puffer mot bättre vetande. Den åt upp mina sniglar Nu stödmatar jag den med räkor sniglar ja det som finns på affären. Här nu köpt nya sniglar som jag hoppas är lite större köpte även en sjöborre och en krabba . Hur stor är oddsen att dom dom får leva ? Behöver en levande städpatrull!
 16. Ja smart . Här inte tänkt på att den ev öppnar polyper vid nattetid det går jag kolla upp:) tack för bra svar
 17. nano

  Med nedläggning menas att du ska ha större kar ? Du slutar väll inte?
 18. Ljuset är inte riktigt på topp ljust nu stegras eftersom ...
 19. Tack för snabbt svar håller helt med om allt du säger..ska försöka få en bild .Samsung 7 edge haha bra kamera...ellet inte .