Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

pepi

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

10 Neutral

Om pepi

 • Födelsedag 1981-04-14

Profilinformation

 • Förnamn
  Christoffer
 • Stad
  Luleå
 • Akvarievolym
  Endast Saltvatten
 1. Oj, glömde skriv det. Karet är på 400 liter, sumpen gissningsvis 100.
 2. Var å hämta ett beggat saltkar igår och jag hade en fundering angående returpumpen från sumpen. Hur stor ska den vara? Har en bubble magus Nac6 skummare där pumpens kapacitet ligger på 2500ish liter I minuter.
 3. Sanden kommer kasseras, ser ingen nytta av att ha den kvar och att rengöra den är ett projekt jag inte ger mig in på. Har ingen aning om djurlivet faktiskt. Vet att det finns en Koran juvenile, en frökenfisk och en ormsjöstjärna, nåt mer vet jag inte.
 4. Gör det någon skillnad att det finns fisk i akvariet som lever och trivs? Det är ju ett aktivt akvarium så att säga så det är ju inte en ren gifttank...
 5. Har blivit erbjuden att köpa ett våldsamt misskött saltvattenakvarium. Vad är chansen att få till akvariumet och att få bort alla alger och inte riskera att det blir nåt helvete I framtiden? Tanken är att behålla en del av tekniken och stenen och föra över det till ett annat akvarium. Vad gör man?