Gå till innehåll

brodd83

Medlem
  • Antal inlägg

    18
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. vecka 6 har fått en invasion av röd bruna långa alger och alla grön alger är borta. har fått lite mer tillbehör så nu kan jag slippa kran vattnet någon som har en bra ide hur jag kan hjälpa till att få bort algerna fortare eller är de bara att vänta månntro ?
  2. eremit krig mitt i natten och en glas vändande snigeln hihi
  3. Vecka 5. har fått göra mig av med Picasso för han åt på allt tyvärr. men istället blev de 2st eldräkor samt två clowner och en zebrasoma scopas.
  4. vecka 4. algerna börjar av ta mer och mer har utökat städ patrullen. har även köpt nya lampor två stycken mars aquva.
  5. Ja då sänkte röret ca 5 cm och la en filter matt över den i toppen på den svarta avriningsboxen kan skicka bilder på de om du vill se senare. Det blev riktigt bra
  6. lampan är en http://www.fish-street.com/beamswork_3w_evo_led_lighting_sps_tank rören 50mm är avrinnings röret 30mm är reserven om 50mm skulle bli tätt dom sitter i original hålen som är borrade och de vita röret ät pumpen den har jag dragit separat på baksidan och upp i karet kanske inte den bästa bilden men tror du förstår
  7. har eremit och turbo som går och skrotar runt med
  8. ja men jag får leva med de de får ta lite längre tid bara
  9. vecka 3 har varit och fått sjögräs av en vän och hans far. samt mina första koraller. värdena i karet börja bli rickigt bra lite höga kalcium och Kh värden bara. och Picasso har blivit mer aktiv och börjat äta som han ska.
  10. Vecka två har fått en enorm algbildning inge konstigt med de. Har även skaffat en pilot ( Picasso ) han verkar trivas man har inte rickigt anpassat sig än. Nu är även skummaren på plats.
  11. Ja detta kommer nog att bli bra kommer lägga upp nytt för varje vecka just nu är det alg explosion
  12. Ja då kommer nog att komma åt de mesta är inte så tätt som det ser ut på bilden. stenen är lös men den är bra ihop kilad så den rör sig ingen stans
  13. Har precis startat ett 275L kar för första gången som jag tänkte dokumentera. så får vi se hur de utvecklas.
×
×
  • Skapa Ny...