Gå till innehåll

Paul

Medlem
  • Antal inlägg

    28
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Paul

    Clownpar

    Hej dom finns kvar har missat helt att kolla om någon svarat.. smsa om du fortfarande är intresserad Med vänlig hälsning, Paul. 0737363190
  2. Hej måste sälja av karet då vi ska flytta till Borås och vill inte ha det projektet med att asa med karet! Det är ett rsm 250 med en annan armatur (maxspect razor 180) original lock och armatur har jag kvar!.. skicket är fint men det finns någon repa på glaset. Jag har även ett clown par och en typ av lila fisk som jag inte vet rasen på då den följde med när jag köpte ls. På levande stenarna finns det mjuk koraller samt tyvärr glasrosor men i helhet så är det fint och det följer även med en skummare som sitter i sumpen på karet. Ganska enkelt just nu för jag inte har lagt energi på det. Karet finns i centrala Malmö. Ni når mig helst på sms då jag jobbar en del. (0737363190) pris: 6000kr mvh Paul
  3. Paul

    Clownpar

    Kan även byta mot något annat till karet!
  4. Säljer detta clownpar då dom börjar dominera i karet! finns i centrala Malmö!
  5. Hej vill bli av med LS för att kunna möblera om i karet. Finns i centrala Malmö! Pris är inte satt utan vi kan komma överens om något då det finns koraller på. Kan även tänka mig byta mot något annat till karet. Jag nås bäst på telefon 0737363190 Med vänlig hälsning, Paul obs det finns mer än på bilden det e bara typ 1/3 på bilden! Vet bara inte hur jag ska bifoga fler bilder !
  6. Säljer det pga av flytt. Maxspect razer 180w 15000k , Jebao sw-8 , mce 600 skummare och lite annat smått och gott. Priset går givetvis att diskutera. Allt på bilderna är till salu men vill helst sälja allt komplett då jag flyttar om 1vecka.
  7. Blir galen har hur mycket som helst och hur stora som helst. Min boxarräcka bryr sig inte om dem. Så just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till!
  8. Hej hur har det gått? Vill du sälja det?
  9. Den är platt och verkar ha lagt massa ägg !! Den är va 3cm lång och 1cm bred
  10. En av mina clownfiskar är borta och undrar om detta kan va boven
×
×
  • Skapa Ny...