Gå till innehåll

David K

Medlem
  • Antal inlägg

    52
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Dagar vunna

    1

All aktivitet

  1. Ca 20kg levande sten. Sitter två små koraller på dem. 6st snäckor. Allt 500 spänn Finns i göteborg
  2. Samt 4st snäckor (sniglar)
  3. Det finns några små koraller kvar som ingår i priset
  4. Ca 20 kg levande sten 1000kr
  5. Tänkte kolla om det finns något intresse för att köpa ett fint litet rev och akvarium..? 20kg levande sten tror jag att det är. Finns i Göteborg Mvh David
  6. Använder red sea coral pro sedan något år tillbaka. Det funkar bra. Jag behöver inte mäta något förutom salthalt. Korallerna växer snart ur akvariet. Fast det är kanske mest lps som gör det..
  7. En Eupyllia med 4st huvud 150kr (den rosa i mitten) En sten fullproppad med olika zoas, mest gröna 200kr /David tel:0733444675 skicka gärna sms. Finns i gbg.
  8. Har någon sett en sån här förut. Det ser ut att vara en nakensnäcka.. inget skal ca 2-3cm. På sista bilden ställer den sig upp och skjuter ut någon vit vätska (jag vet vad du tänker på)
  9. Så måste det vara. Nu en annan grej.. är detta en krabba? jag såg inga klor.. bilden är tagen i morse.
  10. Tack! Den heter Nikon D600. Jag fotar med blixt och mellanringar Mvh
  11. Tack! Trevligt att ha nu under höst och vintermörker. Här kommer en närbild på en Bubbletip som du kan se i bilden ovan. Han har flyttat sig längst bak i akvariet (tyvärr).
  12. Fina! Använd tex cameraraw för att få till färgerna. Alltså återge orginalfärgerna. Det brukar va den tuffaste biten. https://500px.com/photo/231011539 https://500px.com/photo/234258303
  13. Ja tack för svar. Snäckorna är i alla fall inte uppätna av fisk. Eftersom det inte finns någon fisk i akvariet sedan 1 år tillbaka. (Det blir lättare att åka iväg på semester då.)
  14. Det kan såklart röra sig om en egen art och inte avkomma från de större som jag först trodde
  15. Jag är lite fundersam på hur det kan komma sig att jag en dag har 10st små sniglar ca 5mm i akvariet och nästa dag är de borta. Detta har hänt flera gånger. Har någon en förklaring? Se bild (den lilla sitter på skalet, de flesta småsniglarna är vitrandiga)
  16. Intressant och inspirerande. Kommer nog se ännu bättre ut om ett halvår eller ett år.
×
×
  • Skapa Ny...