Gå till innehåll

Johan antonsen

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Johan
  • Stad
    Umeå

Senaste besökare

Detta fält är avaktiverat av användaren.

Johan antonsen's prestationer

Klättrande eremit

Klättrande eremit (3/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Två tummar upp
  • Välkomnad

Senaste prestationer

0

Omdöme

  1. Har ett hemmabygge på gång där jag behöver lite delar så om någon har nån trasig / defekt lampa eller nån blackbox eller liknande så vore det intressant!
  2. Har ett komplett dubbel kit Gyre 350 med IVC6 kontroller till. Pumparna är utbytt på garanti för cirka 2 månader sedan och legat i sin låda sedan dess. Dock är det dom gamla rotorerna och höljena som inte byttes på garantin, lite nötning på 1 rotor och 1 hölje på varje pump från när dom gick sönder men ska enligt maxspect funka fint. Ytorna som är nötta ligger inte emot varandra nu utan det är ett mellanrum på cirka 5mm. Annars kostar det 300 / per pump och sen är allt utom magneterna nytt av det man har i vattnet. Kontrollers och nätadaptrar är använda i cirka 6 månader. Finns i Umeå men kan skickas 3800kr
  3. Maxspect Razor 180W 15000K säljes för 2300kr + frakt. Bör vara cirka 4 år gammal men använd max 3, cirka 70% max har den gått på. Finns i Umeå
  4. Har du kollat på älgen i endast vitt ljus? Dom kan ändra färg väldigt mycket i blått
  5. Tack! Har kikat lite på den tidigare men då det står att den kan mobba dartfish/Firefish blir jag lite nojjig
  6. Det finns ingen risk att den har överlevt att bli torkad. Efter all regn och sol så luktar den kanske helt enkelt bara inte men den lär garanterat fälla ut rester av döda bakterier och kryp!
  7. Tack en watchmen Goby skriver jag upp på listan! Antingen Leptocephalus eller Cinctus. Dom andra arterna måste jag kika närmare på! Tack dom såg ut att passa väldigt bra i karet. Måste bara se om jag kan få tag i nån av dom! Fisklistan : 2 Amphiprion ocellaris (X) 1 Nemateleotris decora (X) 1 Gramma Loretto (S) 1 Cryptocentrus leptocephalus eller cinctus (S) X = Fiskar jag redan har. S = Fiskar jag tänkt skaffa. ? = Fiskar jag är osäker på.
  8. Du får nog köra ordentlig rengöring och urlakning för att vara på säkra sidan
  9. Har tänkt om lite på dvärgkejsare då jag inte riktigt tycker dom passar in i ett 200L så skippar jag det tillsvidare.. Lägger till Gramma loretto på listan! Fisklistan : 2 Amphiprion ocellaris (X) 1 Nemateleotris decora (X) 1 Gramma Loretto (S) X = Fiskar jag redan har. S = Fiskar jag tänkt skaffa. ? = Fiskar jag är osäker på.
  10. Tack för svar! En sån står helt klart på listan men inte bestämt art ännu och jag tänkte vänta och avsluta med en sådan då dom flesta verkar vata lite aggressivare och kan bråka med koraller?
  11. Hejsan. Har ett kar på 200L som startades för några månader sedan och som det idag bor 1 lila firefish och 2 vanliga clowner i. Det börjar bli 30 dagar sedan senaste fisken flyttade in och jag tänkte vänta några veckor till innan nästa fisk flyttar in men... Jag vet inte vad? Dom enda kraven jag har är att dom inte ska vara för aggresiva och att dom inte ska växa ur karet. Så tips på vad som ska flytta in här näst men även när börjar det vara fullt i karet? Det är svårt att känna när det tar stopp när alla fiskar är så små än. Här nedan kommer en lista på fiskar jag har i karet och bestämmer mig för att skaffa (tar självklart kritik och inget är hugget i sten) Fisklistan : 2 Amphiprion ocellaris (X) 1 Nemateleotris decora (X) X = Fiskar jag redan har. S = Fiskar jag tänkt skaffa. ? = Fiskar jag är osäker på.
  12. I sötvattensvärlden brukar man lägg plastskivor(typ biltemas plastglas) under stenar och sådant som ligger direkt mot glaset men jag vet inte om det funkar i saltvatten?
×
×
  • Skapa Ny...