Gå till innehåll

Jeppe83

Medlem
  • Antal inlägg

    58
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Dagar vunna

    1

All aktivitet

  1. Men ska man bara låta den hålla på? För stjärtfenan är kass och ser ut som om den har en fläskläpp. Sen ligger den gömd hela tiden.
  2. Har två clowner men där den ena jagar och mobbar den andra. Varför gör den de? Börjar fundera på om de är olika släkte.
  3. Behöver jag va orolig för dennes armar? Eller de är bara inte uppblåsta?
  4. Som sagt att driva saltkar är fruktansvärt förvirrande vad de gäller kemi och vad man ska göra när de händer eller de händer. Vad händer de närmste månaderna. Sjukt förvirrande. Sen känns de som att alla kar beter sig olika, så man får plocka olika delar från andra och prova sig fram. Just nu har jag bara två clowner och en vitbröstad kirurg, och en BTA. Alla verkar må bra iallafall.
  5. Men ska man fortsätta ta prover en gång i veckan och justera där efter, eller bara göra vattenbyte?
  6. Körde med redsea starterkit. Men sen har man ju glömt att dosera. Men då har de inte gjort nåt att man glömt de? Just nu sitter jag lugnt i båten. Allt ser ut att trivas ändå. Bara tråkigt med brun sand.
  7. 180 juwel. Problemet kom för en vecka sen ungefär. Med sanden. Kör runder i de dagligen. Vet inte om problemet är att jag glömmer dosera NO3 PO4 -x redsea?
  8. Stjärna har jag sen innan. Men de känns som han inte hinner:-)
  9. No3 ligger på 0,5 ppm po4 0,06 ppm
  10. Ok. Nu har karet varit igång ca 2 månader. Kör med osmos men nu börjar sanden bli brun igen. De går över en natt. Vilka värden ska jag kolla?
  11. Testade mitt vatten idag. Mg 1600 och Ca utanför skalan på red seas tester. Va gör man nu?
  12. Såg ut så här första timmen i karet. Alltid uppblåst
  13. Ser denna ut till att trivas? Första jag har. Den har suttit på samma ställe ungefär i två dagar nu. Utom när de är natt då den försvinner in under stenen.
  14. Hur är de med andra knappar? Finns de bra och dåliga?
  15. Har bara denna som är drygt en centimeter hög. Men ska ta bort den
  16. En fråga, funkar den rampen till mjuka hårda koraller?
  17. Får kolla mina värde så blir de kanske en bubbletip i helgen
  18. Min Doris är rätt ny i karet och är och hälsar på dom inbland. Men dom blir hyper stressade då och vet inte var dom ska ta vägen.
  19. Ok. Så dom fladdrar inte rundor i karet utan håller sig på en plats?
  20. Hur beter sig era clowner? Mina simmar bara lodrätt mot glaset och håller sig bara på en sida. Kanske ska skaffa en anemone till dom?
×
×
  • Skapa Ny...