Gå till innehåll

Mollypierce

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Profilinformation

 • Förnamn
  Molly
 • Stad
  Linköping

Senaste besökare till profilen

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mollypierce

  Förvirrad nybörjare

  Jag är intresserad av fisk och koraller. Har alltid älskat havet, dyker, fridyker och snorklar. Ja, jag har haft sötvatten tidigare i några år. Dock endast ett 60L
 2. Mollypierce

  Förvirrad nybörjare

  Tack för svar! Så, vad för fiskar kan man ha? Har annars sett många akvarium på blocket. Är det kanske värt att köpa ett större men begagnat?
 3. Mollypierce

  Förvirrad nybörjare

  Har även en till fråga: Kan man använda vanligt kranvattnet (+t.ex. aquasafe)?
 4. Mollypierce

  Förvirrad nybörjare

  Hej! Jag har under senaste tiden börjat intressera mig för saltvattensakvarium. Däremot ser det ut som att det är väldigt avancerat och nästan omöjlig om man inte har koll på exakt allt. Är intresserad av att köpa en mindre nano-kar, kanske 30L. Behöver ha ett sammansatt då jag inte förstår vad en proteinskummare och liknande är. Har försökt läsa men det är ren grekiska. Har därför några frågor. 1. Rekommenderas en 30L nano till en nybörjare? varför/varför inte? 2. Hur stort skulle ni rekommendera? (Inget jättestort då ekonomin inte håller och platsen finns ej) 3. Vad är en proteinskummare och är den nödvändig? 4. Är det mycket svårare med saltvatten än sötvatten? 5. Vad kan man ha för något i ett 30 L? 6. Städar man saltvattenakvarium på samma sätt som söt?
×