Gå till innehåll

Robbs

Medlem
  • Antal inlägg

    458
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Dagar vunna

    3

All aktivitet

  1. Allt för 2500kr om de hämtas i det närmaste. Delar inte upp sakerna förrän längre fram.
  2. Tjena. Kommer inte få igång något i närmaste framtiden, säljer därav allt. 4st jebao/jecod streamers,en av dessa stannar ibland blandat ihop dom. 1 av dessa har bara gått 3 månader. 2st Newave streamers(ej ställbara) 3,9m3/h samt 2,7m3/h Aqua medic t-controller twin med en annan tempprobe då dessa brukar strula. Sicce syncra silent returpump 1350l/h reef motion 1.5 kdc ställbar digital returpump. (gått 3månader) Tunze 9004 skummare. Kortad i botten för att passa låg sump. ATO noname med öga och säkerhetsvippa. 3st doppvärmare 150-300w vet ej hur tempen stämmer då jag kört med controllern. Tunze ro station hyfsat nya filter men har legat länge med vätska kvar. Refraktometer. aqua medic mh armatur 150w med 2st t5 lysrör. Nya lampor. Har även någon extra. hemmagjord lampa med kina 300w led och 2st t5 1m säljer gärna allt på en gång till ett bra pris. en låda med blandade saker och tester, datumen har nog gått ut. ge mig ett bud så finns de chans att det blir ditt.
  3. Levande sålt. akvarium och sump bortskänkes denna helgen sen slängs det. teknik sparas. akvarium 100x40x50
  4. Än en gång dök inte köparen upp.. Nästa person swishar direkt och pengarna brinner inne om man inte dyker upp. Allt kvar. koraller för för några tusenlappar teknik för 5-6000kr 1000kr för allt fortfarande.
  5. Finns kvar då dom tre som skulle kommit inte har hört av sig.
  6. Hinner inte med längre. Karet står i källaren på grund av renovering. Haft det i 4-5år med samma invånare. Aldrig kraschat eller liknande. Grön anemon 30-40 huvud euphyllia olika stjärnpolyper 1 clownpar 3 chromisar eremiter olika snäckor med mera. Teknik har jag blandat av. ato returpump ställbar Jebao streamers värmare tunze skummare armatur halogen 150w plus lysrör har någon annan armatur med liggandes. med mera. bänken är inte klädd byggd med träreglar. Måtten för att Ikea luckor ska passa. Inga repor inte borrat. Overflow. 1000kr för allt. Finns ingen bärhjälp(kass i ryggen) Ta med egna tunnor/hinkar hör av er.
  7. Tack men jag har fått tag i lampa nu
  8. Ok tack. Blev lite orolig när jag läste det. Armaturen är säkert 15 år gammal. om någon annan har samma erfarenhet får ni gärna skriva
  9. Tjo. Har en mh armatur jag fått billigt och ska montera upp. men aqua medic med 150w (de) mh + 2x24 t5. Hur är det med uv skyddet? Det sitter ett glas som skyddar lampan. När jag beställde ny lampa står det att man ska byta uv skyddet samtidigt. Är det något som blir dåligt med tiden? Om det behöver bytas,vad ska jag byta till för glas? Härdat glas verkar lite svårt att beställa till ett vettigt pris eftersom det är så liten bit. Blev lite orolig för mina små barn som står och tittar upp mot akvariumet.
  10. Måste ju uppdatera vad som hänt. Rampen är halvfärdig men den är igång eftersom jag inte får tid till att göra klart den i det närmaste. Korallerna verkar gilla ljuset. Anemonen har blivit lite grönare igen efter 1 år som lite blek och även en bubbla skymtas Får se hur mycket det kan göra. Har haft ljuset igång några timmar om dagen i en vecka snart. läderkorallen var alldeles för lång i detta karet så jag var tvungen att kapa stammen på den. Det tog två dagar sen är den nästan som ny igen. Den är ca 1dm i diameter. t5 valet blev ati actinic ati aquablue special
  11. Nu brukar jag inte vara borta så länge åt gången men 4 veckor hade jag bara haft någon till att mata och fylla på aton med vatten. Skrapa rutan hade med varit bra. Mitt kar hade klarat sig bra med detta.
  12. Jag har samma tankar som dig Kajjan. Jag har inte tid att hålla på flera timmar i veckan med karet därför kör jag bara mjuk och lps koraller. Lite fisk för att inte belasta för mycket eftersom jag inte byter vatten så ofta. Jag har haft det nuvarande karet i 3 år. Eller iaf samma innehåll fast karet är utbytt. Matar 1-2 gånger om dagen Tömmer skummaren 1 gång i veckan Skrapar rutan när det behövs. Vatten fylls på med hjälp av en ato. ca 5-15 min jobb om dagen. När jag började renovera förra huset så stod karet i källaren 7-8 månader och jag hade inte tid eller ork att hålla på med det. Jag matade, tömde skummaren och bytade vatten 2 gånger tror jag. Allt växte och verkade trivas. Självklart ska man inte vanvårda men att man inte byter vatten en gång i veckan ser inte jag som en risk. Jag har 200l+40l sump 2 clowner 3 chromisar 1 pepparmint räka och massa eremiter,snäckor etc. koraller Euphyllia ca 60 huvud Läderkoraller Stjärnpolyper Anemon Kina ledarmatur 1 jebao streamer wavemaker Skummare Returpump. Ato med osmosvatten
  13. Tack för svaren. Ska beställa rören ikväll. har problem att hitta lysrörshållare till t5. (G5) någon som vet en butik som man kan åka och handla? Har hittat på nätet men det är 2 veckors leverans. ahlsell hade en modell hemma men det är med ett klickfäste. behlver inte vara vattentäta heller. har alla andra delar till armaturen nu.
  14. Ja precis. Tänkte börja dagen med t5 någon timme sen slå på led samtidigt för att sen gå ner till endast t5 igen på kvällen. Vill åt dom fina färgerna jag sett med t5 men aldrig med led. Tack
×
×
  • Skapa Ny...