Gå till innehåll

Ulf Larsson

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Lägger ner mitt 575 liters kar. Har ca 25 kg levande sten med div skivanemoner bl.a. Bud? Ring eller SMS till Ulf på 070 6834488
  2. Lägger ner! Har ca 25-30 kg levande sten med lite skivanemoner o kalkalger på. 50 kr kg. Svar till krihed0504@gmail.com alt sms till 0703616450
  3. Satsar på Helsingborg Väla och Lomma. Stefan hittade vi på forumet Sveriges Korallrevsakvarister. Finns det andra butiker att besöka?
  4. Ska till Skåne måndag - onsdag. Vad gäller beträffande sevärt och saltvatten i år?
  5. Är intresserad. Varför säljer du? Är det något den gillar av inredningen?
  6. Tack! Ska byta 100 liter vatten senare i dag. Fisk och koraller verkar fortfarande helt OK.
  7. Nej. Skummaren var inte full. Däremot var hela ytan runt skummaren täckt av vit massa. Förmodligen rester av anemonen.
  8. En BTA. Köpte den i lördags. Har startat osmos för att göra nytt vatten men jag har bara ett mindre filter så det tar lite tid. Fiskarna äter och ser OK ut. Har tidigare fått höra att om detta händer så dör allt i karet. Därav min fråga.
  9. I natt har min nya anemon vandrat 150 cm och smulats i min Maxspect Gyre. Karet på 550 liter är grumligt men fiskarna ser än så länge pigga ut. Har kört igång filtrering med aktivt kol via en extern pump. Har 30 liter vatten som bytte i går kväll som jag kan flytta över fiskar och koraller till om det behövs. Vad göra?
  10. Hej. Har ett nystartat kar på 560 liter och ska nu skaffa doserpump och börja med balling i någon form. Är core7 och ATI pro. likvärdiga? Av diskussionen ovan tolkar jag det så men att ATI ev blir dyrare. Skaffar nog en pump med 4 huvud men vet ju inte om det kan behövas fler i framtiden. Det verkar i alla fall inte så. Två eller fyra flaskor är kanske inte så stor grej?
  11. Hej. Är intresserad. Håller på och startar ett kar. Skickat PM
  12. Jag bor i Alingsås. Vet inget om saltvatten. Det kostar mig säkert 1500 att köra upp. Kan du gå ner den summan? Har du kvar tester och salt eller är detta sålt också? Hade gärna köpt ditt levande också.
  13. Finns sump och tillbehör kvar? Är det komplettt med den utrustning som bifogas om man köper ett nytt paket?
  14. Då är jag intresserad av resten. Hur når jag dig? / Ulf
  15. Hej. Är intresserad. Hör av dig. Ulf 0706834488.
×
×
  • Skapa Ny...