Jump to content

AndersTo

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profilinformation

 • First name
  Anders
 • City
  Örebro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hade samma problem (kanske?) För mig funkar det inte att skriva in min mail+lösenord (vilket det står att man kan göra) Utan jag måste ange användarnamn+lösenord.
 2. AndersTo

  Färglös acro

  Tack för infon! Blir intressant att se vilken färg den får när den är helt acklimatiserad.
 3. AndersTo

  Färglös acro

  Det låter ju utmärkt! Tack för svaren!
 4. AndersTo

  Färglös acro

  Hej tack för era svar! För att klargöra: Bild 1 och 2 (uppifrån sett) är från mitt akvarium. Bild 3 (där acron är tydligt grön) är tagen av Företagsakvarium (WYSIWYG) Jag har inte tagit bort den från fraggpluggen än för att jag inte är säker på placeringen. Jag har dock behållit den på samma plats dessa veckor för att den ska få en chans att acklimatisera sig. Visste dock inte att fraggpluggen kunde sprida ohyra.
 5. AndersTo

  Färglös acro

  ...Acron hade i princip tappat all sin färg redan när jag plockade ur den ur leveranskartongen. Så färgtappet har inte skett successivt.
 6. AndersTo

  Färglös acro

  Hej! Har ett par frågor om en Acropora jag köpte för ca 2 veckor sedan. fråga 1: är det normalt att korallen tappar färgen nästan helt i början (jämför bilderna nedan) fråga 2: Polyperna är ganska långa. På bilden när jag köpte den så var de inte alls ute. Är det normalt? Mina andra koraller (Xenia, Kenyaträd och Euphyllia) i detta 115l akvarium verkar må mycket bra. Jag vet att dessa koraller ska vara mycket enklare än Acron. Min tanke är att ljusintensitet blev lite för hög i början. Acron är placerad ganska nära ytan. Dock så drog jag ner belysningsintensiteten på LED-rampen till 50% innan jag placerade i Acron.
 7. AndersTo

  Gröna små rackare?

  Ja det var de jag menade. Skönt!
 8. AndersTo

  Gröna små rackare?

  Hej! Behöver hjälp med ID av dessa små polyper som dykt upp på en LS som jag köpte. Dålig bild men kanske ändå någon som vet vad det är för små polyper i mitten av bilden? De är lite neongröna i mitten. Är det Zoa eller Palythoa möjligen?
×