Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

salta wille

Medlem
 • Antal inlägg

  742
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

47 Good

Om salta wille

 • Födelsedag 1946-09-10

Kontaktmetoder

 • Hemsida URL
  http://www.aquafish.info

Profilinformation

 • Förnamn
  Wilhelm
 • Stad
  Linköping/Grebo
 • Antal år inom saltvatten
  inget ännu
 • Akvarievolym
  20 liters Nano
  56 liters Nano
  80 liters
 • Akvarie mått
  olika
 • Akvarietillverkare
  Aquael
 • Antal år inom sötvatten
  När jag var 6 år!
 • Hur många kilo kevande sten har du i akvariet
  2
 1. Det har tagit sin tid och efter moget övervägande har vi i styrelsen beslutat att tyvärr ställa in saltmötet i oktober! Flera av oss i styrelsen kan inte ställa upp pga resor och tidsbrist. Vi tänker att försöka med ett saltmöte i vår istället! //Wilhelm
 2. Vi har inte fattat något beslut igår. Kommer nog att dröja minst en vecka till! Det bör komma 40 personer för att det ska gå runt, och till dags dato är det bara en handfull som har sagd att de kommer. Så tala om vilka som tänker komma.så får vi se. Lägger upp på fb oxå!
 3. Inte för få föreläsare utan för få besökare! Återkommer på onsdag efter tisdagens beslut
 4. Vi vet ännu inte om det blir någon träff! Vi beslutar på tisdag. Det är fortfarande för få intresserade!
 5. tack för infon Vilken Mats?
 6. Verkar inte finnas någon här som vet något om ovanstående pH mätare!
 7. Min pH-mätare PH-100 ATC åkte ner i akvariet och låg där över natten. Fungerar förstås inte längre. Nu måste jag ha en ny och funderar över denna https://www.conrad.se/?websale8=conrad-swe&pi=101121&ws_tp1=cp&ref=criteo&subref=101121&utm_source=criteo&utm_medium=feed&utm_campaign=criteo_feed&utm_content=101121 finns det någon här som har den och kan rekomendera denna, eller kanske någon annan? Vill gärna ha en som jag kan ha i akvariet dygnsvis! Ja alltså inte mätaren utan proben.
 8. Vi försöker att vara ute i god tid! Vi vill gärna få tips om föredragshållare!
 9. Hej ! Vi i Linköpings akvarieföreningen beslutade att ha en saltvattens träff en Lördag i Oktober 2017 på Naturcentrum i Linköping! Vi tror att auktion på koraller/fraggar samt fiskar kan vara ett intressant ämne + något lotteri!. Även ett föredrag om något intressant ämne skulle förhöja träffen! Tipsa gärna om en föredragshållare. Vi har ju haft några intressanta saltvattensträffar och hoppas på en ny intressant träff och ett stort deltagande! Många tips är välkomna i tråden. Mvh Wilhelm "Salta Wille" Ordförande i Linköpings akvarieförening.
 10. Ring istället!
 11. Tack! Hur kunde jag missa den? Precis sådan är det. Färgblind som jag är. Ska nog vara oranga ben med röda ränder!
 12. Köpte 2 eremitkräftor i min lokala +momsbutik. De visste tydligen inte vad det det var, då jag bara ficka svaret eremitkräfta. De är ganska stora tippar 2cm ben. Och benen är röda med svarta tvärränder och huvudet verkar vara vit! Hittar ingen liknande i artregistret. Någon eremitexpert?
 13. Tack! Intressant statistik! Konstigt att det är så många som betalar via Paypal, när det är enklare att betala till bankgirot via internet.
 14. Vore intressant o veta fördelningen av inbetalningarna via bankgiro, paypal och swish. Vilken betalning föredrar ni?
 15. Bra freguz!