Gå till innehåll

Exempel på stöd till SG


Sillen

Rekommenderade inlägg

Det finns en tråd som handlar om ekonomiskt stöd till saltvattensguiden, detta är väldigt enklet att mäta om man har givit detta stöd. För att SG ska bli riktigt bra behövs inte bara pengar utan det ska fyllas med något också. Det finns nu en redaktion för arbetet att översätta www.reeflex.se till svenska. Detta är ett mycket stort jobb och vi är mycket tacksamma som de gör detta då detta är gör att vi får ett mycket bra artregister.

Vad kan vi andra bidra med om vi vill fylla SG med mer än frågor? Vi kan hjälpa varandra med konstruktiva råd eller funderingar kring andras frågeställningar. Vissa kan vara mycket lätta att hjälpa till med medans annat kan vara mycket svåra biologiska resonemang. Om vi nu försökre ge varandra råden i konstruktiv anda kommer detta utveckla hobbyn mycket.

Nu finns det många saker som det frågas om ofta vilket gör att det kan bli tjatigt att svara på dessa frågor. Är det så att ni upplever att det frågas för ofta om samma sak får ni gärna hjälpa till att skriva en kort eller längre artikel i frågan. Vi moderatorer hjälper er gärna att lägga in dem i artikelregistret.

Ett annat lysande exempel hur man kan stödja SG är tråden som Nixon skapat, Så här får du svar på vad som är fel med din korall(förhoppningsvis)! , som är ett stöd i hur hitta svar på varför våra koraller inte mår bra. TACK!

Jag vill på det viset visa att det finns olika sätt att stödja SG och på det sättet hjälpa hobbyn ta ett steg framåt!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...