Gå till innehåll

Resa till akvariemässan i Duisburg


56ovwal

Rekommenderade inlägg

Vi i Ciklidvännerna i Malmö har de senaste åren besökt akvariemässan i Duisburg och det planerar vi göra även i år. Mässan är årligen återkommande med alternerande Diskus- resp. Ciklid-tema och i år är det Discus Championat som gäller. Mässan arrangeras av världens största zoobutik (8000m2!), ZooZajac (www.zoozajac.de) som ligger några minuter från mässområdet och givetvis gör vi även ett besök i själva butiken. De har bl.a. en stor saltvattensavdelning med en hel del utställningsakvarium. Många andra tyska och utländska butiker och grossister har montrar under mässan med försäljning till som regel väldigt humana priser och flera av dessa är inriktade mot saltvattensakvaristiken.

Vi lämnar Sverige och Trelleborg torsdag 30/9 ca 20.00 och kommer hem igen söndag 3/10 ca 19.00 (obs helt beroende på trafik mm). Det blir butiksbesök under resan ner till Duisburg på fredagen, lördagen blir det mässan och utställningen + butiksbesök i Duisburg med omnejd, söndagen hämtar vi den fisk vi köpt under fredagen (denna packas lördag kväll eller söndag morgon och hämtas på mässan eller vid butiken om det passar).

Riktpris 3-3500:-SEK, lite beroende på hur många som följer med, blir det 25 man så hamnar det förmodligen på 3000:-SEK, 30 man ca 2600:- osv, blir vi bara 20 så kostar det 3500:-SEK ungefär, men det är svårt att säga exakt så här tidigt. Ber att få återkomma med mer exakta priser när vi fått in offerterna från bussbolagen.

I priset ingår som vanligt :

Plats i bekväm och rymlig turistbuss, Captains Buffé på TT-Line (Ät och drick tills du kräksbuffé :Hurra: ). Plats i hytt på båten,frukost på båten, 2 nätter i hotellrum i Duisburg (dubbelrum, önskas av någon anledning enkelrum tillkommer extradebitering för detta), 2 frukostbuffé på hotellet. Trevligt sällskap ingår också såklart, vi brukar alltid ha riktigt trevligt på dessa resor, så tveka inte att anmäla ert intresse redan nu.

Anmäl ert intresse till undertecknad så lägger jag in er på den preliminära listan (obs inte bindande i detta skedet). Det går naturligtvis även kontakta mig om du har några frågor.

Kan nämna att vi redan nu är ca 15 man anmälda, så tänk inte för länge.

Välkomna.

Rickard Nilsson, Ciklidvännerna Malmö.

ovwali@hotmail.com 0707-658488

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag vill passa på att tillägga att det till dags datum anmälts intresse från både Göteborgs- och Stockholmstrakten utöver ett gäng skåningar. Möjlighet till samåkning från dessa orter är alltså möjlig.

Bussen hämtar upp från i tur och ordning: Ystad, Landskrona och Malmö.

Butiker att besöka under resan är inte spikat än och förslag eller önskemål emottages gärna. Jag glömde också tillägga att resan är till självkostnadspris, d.v.s. Ciklidvännerna i Malmö gör ingen som helst ekonomisk vinst.

Välkomna

Rickard Nilsson, Ciklidvännerna i Malmö

ovwali@hotmail.com 0707-658488

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 1 månad senare...

Intresset verkar svalt här på Saltvattensguiden, men iallafall:

Vi har fått pris från bussbolaget och med nuvarande antalet anmälda (ca.25st) kostar resan 2800:-/person, dock ingår inte Captain´s Buffé som nämnts tidigare. Blir vi fler blir också priset lägre per person.

Är du sugen på att hänga med gäller det att höra av sig till undertecknad på stört, absolut senast den 5:e september.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...