Gå till innehåll

Billig MH


Bygert

Rekommenderade inlägg

http://www.jula.se/metallhalogenstralkastare-70-w-ip65-427579

Billigare lär det nog inte bli med en metallhalogen, 20 kronor mer än att köpa lampa till den på Jula. Är dock slut på flera ställen så kolla tillgången. Sen är det väl möjligen inte det snyggaste man kan ha över akvariet men visst funkar den.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Nu ska du inte vara sådan Kjelle, du ska vara positiv! Det är ju billigt! Billigt tycker vi ju om.

Lamporna var ganska dyra dock faktiskt, överraskande så! Det kanske inte är helt tokusla lampor(fast med dagens blåtrend så lär den ju ratas här ändå, även om det är god kvalitet)? Det är synd att jag bara har 250W MH, annars hade det varit kul att testa. Fast det är ju avsevärt mycket bättre pris på 150W än 70W lamporna då de kostar samma men den ena gör dubbelt så mycket ljus.

300 kronor för en 70W MH är inte fy skam dock. Det är billigare än de flesta begagnade man hittar.

edit. Det är ju philips lampor! Då är det nog inget fel på de. Synd att det är 4,1K temp, 6,5 K hade varit mer kul. Fast man får kanske titta på lampan först innan den ratas...

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 1 månad senare...

Det brukar ju vara så att det finns nån slags koppling mellan vad man betalar och vad man får så en billig armatur från Jula lär ju inte vara toppkvalitet, så är det ju med det mesta där, det är brukbart men vill man ha det bästa får man leta på nåt annat ställe men då också vara beredd att betala för det.

Fast det som ser lite konstigt ut här är att samtidigt som det här står att Jula är skit så kommer det in en annan tråd där det står att det är billiga lampor som förstört armaturerna. Det pekar snarast mot att det där med vilket det egentligen var armaturerna eller lamporna som var skit nog är okänt och då är det nog bäst att inte vara allt för kategorisk.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...