Gå till innehåll

Pacific sun hyperion R2 VS radion gen2


Emil_kba

Rekommenderade inlägg

  • Svar 361
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

Precis.

Har inte hunnit sätta mig in i spectrumskillnaderna ännu... om det ens går... det är ju ett äldre test....någon som har tid med detta? Hade ATI-rören en för stor fokus på blått?

Jag hade visst tur när Fredrik på Triton en gång i tiden plockade ut de Fauna Marin rör som han tyckte att jag skulle ha... för de har fungerat väldigt bra...

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag tror en av de större anledningar är att dem som har riiiiktigt fina kar, brukar ha riktigt bra med pengar. ett par tusen här och där i driftkostnad är inte så viktigt när man har ett fungerande kar så de kör ofta kvar på det som fungerat bra och låter andra agera testkanin.

Saltvatten är verkligen en materialsport, saker som tillväxt är inte lika viktigt när man har råd med att fylla karet med XL koraller :=)

Självklart finns det dem som har riktigt fina kar som inte köpt till sig allt, men de är mycke färre av dem.

Jag tror tvärtom, att det inte går att köpa sig till ett fint kar. Ge mig ett exempel på ett fint kar som man bara har köpt sig till.

/Janne

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag tycker GHL Mitras LX 6100 HV verkar intressant... Den har visserligen en massa vita LED, men den har också (nästan) alla LED-typer man kan önska sig, så jag undrar hur den ser ut om man dimmar ned de vita LED:en...

Spektrum med alla LED på för fullt:

post-2486-1446893187821_thumb.png

Spektrum utan vitt och blått som visar positionen för alla övriga diskreta toppar.:

post-2486-1446893187829_thumb.png

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 veckor senare...

Vet inte riktigt i vilken tråd jag skrev det men jag har testat med 3 stycken Ocean White (var och en består av 3 dioder 470. 498 och 660 nm som sitter tätt) De jag testade var försedda med linser på 60 grader på varje diod. Kan väl säga att det var ingen succé men f-n den som ger sig. Nu har jag beställt 6 st liknande men med möjlighet att ställa varje färg för sig och de verkar inte vara försedda med interna linser. Problemet jag fick var 80 tals relaterat med den röda dioden - rena discon. Återkommer

MVH Lasse

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Mkt mer cyano :/ hade rett ut det innan utan tillsatser precis innan lampan kom men nu är det nog kört. Blir red slim remove efter nyår om det inte gett sig.

//Rasmus

Vad blev det för rör till den? Konstigt att du skulle få mer cyano kan jag tycka. Det som är roligt är att det finns en till inom 2mils radie som snart har en Pandora s. Fast han kommer ha de med 4st 145w.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...