Gå till innehåll

Odels 360.


odel68

Rekommenderade inlägg

Javisst är dom fina. Har funderat på dom länge men inte fått tummen ur. Så nu beställde jag en och en vitbröstad. Får väl hoppas att det löser sig med dom två och de andra jag har.

/Michael via mobil enhet.

Då hoppas jag att det går bra,du har ju större kar också,det är två vackra fiskar du best Micke,kommer de snart då?mvh Ola

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Flyttade min trachyphyllia för en vecka sedan den börjar bli bättre i färgerna nu,Förstår nu Stig varför man bör skölja frysmaten i lite saltvatten och slänga det vattnet,löste lite frysmat i denna skålen höll en håv i så arthemian blev kvar,blir ju lite smuts vid varje matning bra om man kan minimera smuts tillförslen ju tack för tipset mvh Ola. post-6689-14468933098783_thumb.jpg

post-6689-14468933098592_thumb.jpg

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Fick en ledig dag och lite ork/tid över och framförallt ett paket med lite mums i och ett tips av Daniel.Så jag plockade bort polarion och satte en wp25:a ihörnet istället,hade två returrör ut i karet tog bort ett av dem och ledde ut det som blev kvar i mitten mot karet i stället,cyanon lugnat sig lite nu! Mvh Ola.post-6689-14468933122261_thumb.jpg

post-6689-14468933121494_thumb.jpg

post-6689-14468933121722_thumb.jpg

post-6689-14468933121909_thumb.jpg

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Ja inte jättemycket men fina saker trodde skulle se dig;)en del acansthrea (har bokat en bit av en stor han har därinne),euphyllior kom det också en hel del snygg fisk också scholymian verkar trivas på nya stället mvh Ola.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Haha, min fru har satt korall inköps stopp denna månaden, men man kanske åker in en runda på lördag, hon jobbar då, och en korall eller två märker hon inte ändå ;)

Scolymior är ju inte direkt ljuskrävande så dom kan stå lite skuggat, men även i ljuset, men då lite längre ner!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jodå totalstopp här också är det sagt men jag gick med på det 1/4;) den stora biten skulle delas om ngr dagar jag gillade den också,men du har kanske redan en sådan,ngt liknande på höger sida av de två på bilden från idag fast den jag köpte är lite skarpare i färgen mvh Ola.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Tack Daniel hur går det med ditt nu då har ju inte hunnit gå in vi har ju bara setts utanför husen nu :skrattar:såg bilden från ditt nano idag det såg bra ut :smiley20:tyckte det var en android på lådan till rampen mvh Ola.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...