Gå till innehåll

Odels 360.


odel68

Rekommenderade inlägg

Kanske fel att skriva detta här tyckte det var onödigt att starta en tråd till (moderator flytta det om ni vill) Har ett litet problem ang tester får ett kh värde på 8.9 enl nyinköpt Salifert medan Red Seas visar knappt 7.0 det är också nästan nytt.Man fick lite referens vätska med till Salifert testen är det ngn som vet hur man kollar med den, ngn som har varit med om liknande tips ngn? mvh Ola.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Försöker vara jättenoga med båda två testerna men ska helt klart ha det i åtanke vid nästa test ;) Magnus referens vätskan ngt du testat mvh Ola.ps kom på en sak kan köra hem till ngn som vet sitt värde exakt och testa båda där..

Ändrat av odel68
Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jo jag har väntat på den kommentaren men då Kh värdet inte steg trots mycket ökning av Kh dosering i doserpumpen så började jag tvivla därav två tester min vän,har testat vätskan i Salifert testet det blev inte som det stod verkar som Red sea stämmer ändå hmmm :smiley24: Med vänlig hälsning Ola

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Tackar o ödmjukast Magnus ska försöka fånga en luden krabba som sabbar här -boxing fisken svalde jag namnet alldeles helt på köpt som en mal men det var inte det men en otrolig städare och rolig fisk namnet kommer kanske ngn på för jag gör inte det i kväll mvh Ola. .

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...