Gå till innehåll

Lego


Sador20

Rekommenderade inlägg

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Acrylonitrile_butadiene_styrene är vad LEGO ska vara gjort av. Så vitt jag kan förstå så är det bara hetta och alkoholer som får det att börja brytas ner; den ska klara en basisk miljö.

Hur det är med ev. färgämnen är väl lite svårare att veta... Prova att lägg några bitar i en skål med saltvatten och se om de tappar färg?

Annars funkar http://www.jlakvarium.se/fraggning/pluggar/fraggraster-30x16cm.aspx kanon att bygga av; har byggt med dessa själv.

Skickat från min iPhone med Tapatalk

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag lät en glasmästare skära till några bitar efter att jag mätt hur bred, djup och hög den skulle vara, sedan köpte jag silikon som jag limmade ihop det med hemma, samma som man har till att limma akvarium med. Nu har jag en stabil hylla, låda som skummaren står på. Tillsammans med automatisk avrinning från skummaren till hink och automatisk nivåreglering i akvariet genom tunze nivåreglering, sköter sig det mesta nu helt och hållet självt. Jag har även nu en timer till vattenkranen som sätter på och stänger av vattnet till osmosen vilket så länge allt fungerar, ska förhindra översvämning..... Timern till vattenpåfyllningen går på batteri, vilket ska förhindra driftstopp vid elavbrott...

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...