Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

Micke81

Bubble Tip krupigt in i grotta

4 inlägg i detta ämne

Hej!

 

Jag skaffade en bubble tip igår. När jag kom ned till karet i morse så har den lyckats ta sig in i en grotta i levande stenen. Det ser ut som den sitter fastklämd.

Det är inget speciellt ljus där inne. Ska man försöka få ut den eller avvakta och se om den tar sig ut själv??

 

Mvh Micke

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Låt den vara, den kommer flytta sej flera gånger i början tills den hittar en plats där den tycker är bäst och det blir naturligtvis inte där du skulle vilja haft den.

1 person gillar detta

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Min kröp också in i en grotta och stannade. Den kommer dock ut och sträcker ut tentaklerna på ett vackert sätt när ljuset är på samtidigt som den har sin kroppsbas i grottan. När ljuset släcks går den tillbaka in i grottan och stänger sig. Mata den när den satt sig där du vill, så stannar den förhoppningsvis där. 

1 person gillar detta

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu