Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

Hella42

White coral

3 inlägg i detta ämne

Hej

Erfarenheter från white coral?  När vi kikade så skulle det bli billigare och handla därifrån än att köra till stockholm . För och nackdelar?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

på senaste tiden så har tyvärr det inte varit något bra utbud hos butikerna i Stockholm. 

nu har ju en butik lagt ner dessutom, så finns bara en vettig butik kvar och de har inte haft så fina koraller på ett tag nu (tyvärr).

1 person gillar detta

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Instämmer med Fredrik att utbudet har varit dåligt. Det resulterar i att man söker butiker på andra platser, även utanför landet.

Whitecorals har jag beställt levande från och det har fungerat klockrent och skulle något levande vara dött vid ankomst får man ersättning. Snabba leveranser och bra respons från deras support.

Nu ser jag även butiker i andra delen av Sverige som har väldigt fina koraller i sin webshop som de även skickar, värt att kolla in!

1 person gillar detta

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu