Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

BatmanGefle

Udda beteende av kaninfisk?

3 inlägg i detta ämne

Min Siganus Magnificus har de senaste veckorna börjat lägga sig i min Sarcophyton för att sova (och han gör det även korta stunder på dagtid). Den står iofs lite undanskymd i hörnet, men det är helt fritt uppåt så nåt direkt trygg och skyddad plats verkar det ju inte vara...så varför är det en favoritplats?

Han har gått i mitt kar i snart ett år (första fisken som bodde där) och han är som Schweiz, vän med alla.

Inga nya fiskar är inkopplade på flera månader, och inga andra förändringar som jag tycker skulle ha betydelse (ommöbleringar eller så).

 

Jag är på intet sätt oroligt för honom, för han äter och växer (han är faktiskt störst i karet nu) och simmar runt och gör fisksaker mest hela dagarna, men jag blir väldigt nyfiken på ändringen i beteende och varför just ta sina tupplurar i en mjukkorall? Det är väl inte speciellt vanligt att andra fiskar än clowner "tyr sig" till en korall som han verkar gjort?

 

7581ca36105a2030940914f5225e3f70.jpg

 

//M

 

 

Skickat från min Reeflink med Tapatalk

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag köpte en gul liten fisk, den har en korall som den vakar över nu, kommer det fisk i närheten så attackerar den, ingen aning vad den håller på med.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu