Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

jonasroman

Chemiclean

2 inlägg i detta ämne

Postad (redigerade)

Hej

 

Troligen är det inget mystiskt alls med chemiclean(sällan något är mystiskt för övrigt) 

 

Det innehåller enligt uppgifter jag fått från fler håll (100% ej validerat mel bl.a. från en Dr) antibiotika och närmare bestämt erytromycin. 

 

Om det stämmer sysslar dom med ful marknadsföring för de skriver att det inte innehåller 

”Erytromycinsuccinat”. Erytromycin är det likväl. Succinat och andra ändelser är bara salter man ”kopplar på” för att styra upptaget i människan magtarmkanalen, var man vill ha upptaget etc. 

Spelar alltså ingen roll, erytromycin”xx” är lika mkt erytromycin och antibiotika som erytromycinsuccinat. 

Ful markadsföring isåfall. 

 

Detta stämmer bra med preparatets snabba och 100%-iga verkningsmekanism. 

 

Stämmer detta (vilket jag inte har anledning att betvivla , infon kommer från Flera källor.), så är vidare rådet på deras förpackning att underhållsbehandla en gång i månaden ett dåligt råd. Sen att det inte skulle störa den normala bakteriefloran som dom påstår, tror jag är inte sant. 

 

Detta gör inte behandlingen dålig. Den funkar såklart och jag tror den normala bakteriefloran hämtar sig snabbt. Så jag är inte orolig att använda chemiclean om det sker högst en gång i halvåret kanske. Men bra o veta vad det innehåller och att marknadsföringen är väldigt missledande. 

 

Jonas

 

 

 

 

 

Redigerad av jonasroman
1 person gillar detta

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Preparatet är inte godkänt i Sverige för att det saknar innehållsförteckning och om det hade haft en innehållsförteckning hade det inte blivit godkänt för att det innehåller antibiotika.

1 person gillar detta

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu