Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

Nito

vem dödar mina eremiter

4 inlägg i detta ämne

hittar gång på gång slaktade eremiter och kommer inte på med mördaren är, jag har en scopas, en dartfish, två clowner som kandidater samt en putsarräka

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag har också förlorat flera, men mina har försvunnit utan spår. Är du säker på att det inte är ömsade skal du hittat? Av de arter du räknar upp kanske putsarräkan kan komma åt dem i skalet, men knappast fiskarna väl? Vissa arter av mantisräkor kan däremot krossa skal, kanske du fått en sådan med den levande stenen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

det är slaktrester i burken så det är inte öms, jag surrade just med en medberoende saltis och hans tanke om att en större eremit är boven låter inte helt otrolig?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jo jag har också misstänkt andra eremiter. Kanske brist på större snäckskal eller mat är orsaken?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu