Gå till innehåll

Vad är detta för ekelpeckel?


webdiddy

Rekommenderade inlägg

Det ser ut som en borstmask, de är isf nyttodjur, varför skulle de inte vara det? De brukar äta upp överbliven mat och gräver i grottor och sanden. Har man många och tjocka av de brukar det vara ett resultat av att de har mycket att äta av. Vilket är bättre än att den födan ligger och ruttnar tex :-)

 

Många verkar tycka illa om dessa stackars djur dock då de har utseendet emot sig. De är även ganska otrevliga att ta på då de släpper små vassa borst som sätter sig i fingrarna och övriga kroppsdelar där de skapar besvär(som dock brukar gå över ganska fort, efter några timmar brukar borsten försvunnit på ett eller annat sätt).

 

Borstmaskmaffian kan dock ta det lugnt trots mordet på ovanstående invånare. För varje mask du faktiskt ser så kan du nog räkna ganska kallt med att du har 10-20 till som gömmer sig inne i inredningen. Så alla borstmaskhatares tankar om att ha ett akvarium där de inte finns kan kallt räkna med att det kommer få förbli en dröm om de väl sett en :-) Det enda sättet att ha ihjäl alla på är att göra ett helhjärtat försök att odla på de, då kommer nog allihopa dö en katastrofal död.

  • Gilla 2
Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...