Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

Kim Rosenqvist

Nybörjarguide?

3 inlägg i detta ämne

Hej 

 

Jag var inne på att skaffa akvarium för ett par år sedan och vill då minnas att jag var inne här och hittade några dokument som jag tyckte var bra skrivna för den som ska börja från scratch. Jag kan dock inte hitta dessa dokument. Är det någon som känner till vad jag syftar på eller minns jag helt fel? 

Har sett den tråd som är fäst längst upp i forumet, men det var inte den som jag var inne på förut. 

Är iaf tillbaka i planerna på att skaffa ett akvarium men har glömt mycket av den kunskap jag teoretiskt införskaffade senast. Men kommer dock ihåg att det var en jäkla massa stora och små detaljer att tänka på. 

 

Tacksam för svar på min fråga eller andra tips på en bra nybörjarguide. 

 

Mvh Kim 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu