Jump to content
Tribiani

Problem med behörighet till underforumet Mitt akvarium

Recommended Posts

Ett supportärende är skickat till Invision Community så får de ta en titt på vad som har inträffat. 

Vi återkommer när vi har mer information.

 

Vi ber om ursäkt för det inträffade och hoppas att felet snart ska vara åtgärdat.

 

/Saltvattensguiden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vet inte hur det är relaterat men det verkar som att i samma veva slutade det skickas ut mail på pm, svar på trådar o.s.v.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asch så synd. Har ni testat någon annan lösning än att lösa varför rättigheterna krånglar? Trådarna fungera ju när de låg under odlingsforumet, bara att enbart stödmedlemmar hade rättigheter. Om ni skapar ett nytt underforum typ "Medlemsakvarium" och flyttar allt innehåll från "Mitt akvarium" till det och ser om det fungerar? Är ju inte korrekt lösning men bara det fungerar... 🙂 Om ni har någon säkerhetskopia ni kan göra ett test på eller liknande. Bara lite spånande såhär en lördagmorgon.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag har tittat på detta och löst behörighetsproblemet! Rapportera gärna om problemet kvarstår!

  • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×