Gå till innehåll

mano

Medlem
  • Antal inlägg

    1 297
  • Gick med

  • Senaste besök

Statusuppdateringar postat av mano

  1. Tyvärr har jag nu kommit fram till efter att ha läst en artikel i reefkeeping magazine att jag har två hanar så det lär inte bli några småttingar. Det är tydligen så att de svarta prickarna på hakan visar att det är en hane.

  2. Mina, eller rättare sagt den mest modiga av mina rör sig ca 20-25 cm från hålan när det är matdags den andra vågar sig på ca 10-15 cm vilket är ungefär så långt som den första gör när det inte är matdags.

    Jag tror som du säger att det kan funka bra bara den hittar en håla som den känner sig trygg i och du inte stoppar i mer fisk, då tror jag det finns risk att att den skulle känna sig hotad.

  3. Hej, jo aurifrons'arna är kvar, är väldigt förtjust i dem och har varit det sen jag såg två käkfiskar på Aquaria i stockholm för ett par år sedan, stod och tittade mycket mer på dem än vad jag tittade på hajarna. Mina två, som du kanske kan gissa från avataren har flyttat ihop i samma håla men har numera varsin ingång, med tanke på att de inte verkar ha något emot varandra så hoppas jag på att jag haft tur och fått en av varje kön.

    Men drömfisken i så fall måste ändå vara O. rosenblatti, men den är svindyr och gillar kallare vatten.

  4. Men ted, akvarievärldens Bang & Olufsen måste väl ändå vara Akva-Stabil. ;)

×
×
  • Skapa Ny...