Gå till innehåll

Andreas N

Medlem
  • Antal inlägg

    2 627
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Dagar vunna

    6

All aktivitet

  1. Jag har 2 st mp 60w es med qd styrning att sälja. Fantastiskt bra och kraftfulla pumpar. 2600:- st eller bägge för 5000:- Jag har även några mp 40 i normalt bruks skick. Fullt fungerande. Ej med qd. 800:-st. Kan skickas. 0706020536
  2. Hej. Jag har ca 100 kg levandesten som legat i sump som filtrering, inga Alger eller koraller på. Säljes pga att jag ska börja med sötvatten fisk Mätt vattenvärden i karet de ligger i och det är 0 i n och p. Blandad storlek mellan 10-35cm 50:- kilot. Finns i Falköping 0706020536
  3. Säljer 8st ecotech radion där en är g3pro och resten är g2pro. 3200:- för g2pro och 3500 för g3 PRO. Kan skickas Finns i Falköping om man vill hämta.
  4. Jag har inte vägt den men en bit över 200kg är det iaf.
  5. Först skall fisk införskaffas. När jag väl ser att det är balans i karet kommer ett tritonlab test skickas in. När jag har svaret och jag ser om jag ligger ok så kommer koraller börja placeras ut.
  6. Så. Då har man äntligen fått alla drivdonen till radion lamporna uppskruvade. Imorgon skall alla kablar buntas upp.
  7. Börjat få upp belysningen i karet med 3st av 8 monterade.
  8. Den första vill mig riktigt i smaken Kör du fortfarande radion? /Andreas
  9. Vatten och sand i nu. Nästan all PVC limmad. Nu skall det tvättas sand till DSB
  10. Blir jättebra detta! Jag köpte också mitt från Akwarium szczesin. Jättenöjd!
  11. Jag var nere i szczesin och hämta det själv på semestern. Firman heter Akwarium Szczesin och ägs av en kille som heter przemek. Mkt duktig kille! Han gör även helt otroligt fina möbler till akvarier.
  12. Nu är besiktning gjord och snart kan arbetet dra igång med karet. Skall bli så kul! Jag har monterat front lucka för underhåll framifrån.
  13. Nu händer det saker! Akvariet har burits in i huset äntligen Sump står på plats den med.
  14. Bygger man nytt hus så är det lika bra att få det rätt från början
  15. Bänken har burits in. Nu skall plywood kalas till och målas.
  16. Nu har det kommit in klinker på golvet så nu är det inte långt kvar tills bänk och kar kan ställas på plats
  17. La in tätskikt på golvet idag. Arbetet med att färdigställa rummet ligger i fokus så akvariet kan ställas på plats inom en vecka. En snickare kommer hem och skall bygga listverk och lucka upptill så fort akvariet står på plats. Bifogar bild på golvet med nyligen påstruken gummimassa. En tidigare bild där priser är påstruken kommer med.
×
×
  • Skapa Ny...