Gå till innehåll

Piraterna

Medlem
  • Antal inlägg

    805
  • Gick med

  • Senaste besök

Inlägg postat av Piraterna

  1. jag kan leva med att utbudet är "iffy" det har ju att göra med vad vi faktiskt köper, jag kan däremot inte ta dålig attityd och inte service minded. Men det gäller ALLA branscher, bara för att man är ensam betyder inte det att man kan vara otrevlig.

  2. [h=5]Jag är lite lost på maten nu. I mitt kar går två mandariner 4cm, två citron gobys 3cm, två scooter blennys 3cm och två clowngobys 1.5cm. Alla äter fryst och jag brukar ha det foder som är fryst i kuber. Blir det lagom med 1kub typ artemia/mysis och en kub cyclops/bosmider/lobstereggs eller är det för mycket? Har 6stora lps och ett helt gäng mindre. + 3 bta modell mindre[/h]

  3. det är ju faktiskt bara att be handlaren mata, äter de av den frysta tinade artemian är det ingen fara. Jag har två i ett rsm 130. Mitt problem är istället att clownerna ser den som en konkurrent så de får flytta. Min teori är för att han är av den mer orange sorten och honan är nästan bara blå. Jag matar dem med artemia och cyclops med bara en pump igång och jag sätter fast maten på den streamern så den sprider sig jämt över karet. Kan tillägga att mina kommer från dejong och hercules zoo.

  4. jag har haft det likadant, det var en elegans som "rakade" bort alla taggarna på ca en fjärdedel av en tuxedo borre. Samma elegans gjorde senare prosessen kort med min colorissus crassus (typ sjögurka) genom att raka av alla benen.

  5. jag tror ups tar 100, posten tar 100 och dhl gör det med. Om FS gjort fel så kan du be tullen skicka en faktura till dem. Men nästa gång, ta ALDRIG emot ett paket om packselden är felaktig (om det inte är levande då) det är döden.

  6. gustav, du kan inte generalisera så. Speciellt inte eftersom du är helt ny, du kan ha haft flyt. De kan ha varit viltfångade medans dina andra var TR tillexempel. Ta det lilla lugna med absoluta sanningar för när det kommer till djur finns det väldigt få.

×
×
  • Skapa Ny...