Gå till innehåll

Ellebelle02

Medlem
  • Antal inlägg

    28
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Japp det finns kvar. Det finns i Tyresö (Stockholm)
  2. Det är säkert för dyrt. Är någon intresserad om priset sänks? Finns i Tyresö utanför Stockholm.
  3. Vet någon om det är så att inloggning via Facebook inte fungerar? Jag får bara ett felmeddelande som säger "denna app är ännu inte konfigurerad och du kan därför inte logga in" (ungefär). Det har fungerat tidigare för mig. Nu är jag inloggad med ett annat konto men tyckte det var bra tidigare att kunna logga in via Facebook. /Ola
  4. Tömt och rengjort Red Sea Max 130 säljes. All originalteknik utbytt mot bättre: Belysning: LED "Retro fit kit" från Steves Leds med två kanalers digital controller. Se https://www.stevesleds.com/Red-Sea-Max-130-130D-C130-LED-Upgrade--Plug-and-Play_p_304.html Returpumpar: två stycken Eheim, 1000 liter/timme styck Streamer: Tunze 6025 Skummare: Tunze 9001 Media basket från Intank Diverse tillbehör såsom foderautomat, mm Vet inte riktigt vad rimligt pris kan vara? 3000 kr? /Elias
  5. Hej! jag har ett kar på 130l (rev kar) med två clowner, en sandlevande gobi (lever med en pistolräka) och en bispinosa. Men skulle vilja ha en/flera till men vet inte vilken. Skulle vara tacksam om jag fick något tips. Ta gärna med en bild på fisken/fiskarna.
  6. Tja idag såg jag på min algskrapa att ett litet snigeldjur va där och undrar om det är en turbo bebis. Jag har sett att mina sniglar har skjutit iväg nått vit. Så jag tror att det kan va en turbo bebis. Skulle uppskatta bilder på turbosnigel bebis. Tack!
  7. Tja! jag undrar lite om bispinosa, hur strofer ska man ha som minst och sådant om den är revsäker och lätt? Jag skulle vara riktigt tacksam om jag fick några tips om den.
  8. Ungefär hur många andra fiskar kan man ha om man har en bisponosa? Och är inte eld dvärgkejsaren ganska lätt och rev säker?
  9. Tja! jag undrar vilken dvärgkejsare som är lättast och mest revsäker och sådant? Jag har ett 130l och i affären sa han att man skulle kunna ha en dvärgkejsare, men vilken?
  10. Tja! jag har fått med en pansarkrabba i ls. Och tänkte få upp den men vet inte hur, kan ni komma med ett tips?
  11. Jag har inga fiskar än jag har bara två räkor, en sjöstjärna, fem eremiter, åtta sniglar och en krabba som jag har gillrat en fälla för tror det är en pansarkrabba. Fick med den i ls.
  12. Hej! jag har köpt en putsar räka. Sedan köpte jag en till men vi var så förvånade för att den nya var ute nästan hela tiden och den gamla satt i sinn håla. Vad kan det bero på?
  13. Jag vet inget om wrasse fiskar men blir inte dom lite stora för ett 130l kar?
×
×
  • Skapa Ny...