Gå till innehåll

jeber

Medlem
  • Antal inlägg

    642
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Dagar vunna

    16

All aktivitet

  1. Jag har innan utan problem men i akvarium på 360l+ får testa en sån grön som barnen vill ha
  2. Aha, det vill vi ju inte! Tack för tipset
  3. Du menar att de blir stora? tror barnen vill ha en sån som är gul/grön
  4. Köpte en till euphyllia igår och en sjöborre blev även 2 nassarius snäckor. kh förbrukning ligger på 0.1 / dygn ungefär så något växer iaf. barnen vill köpa en wrasse så det får det väl bli
  5. Tack för svar jag tror med det men blev osäker!
  6. Vad är det för djur som gör det på bilden?
  7. Ett måste enligt mig boxarräka
  8. Allting lever snart dags att köpa mer koraller. Hade gärna velat ha en kirurg men akvariet är lite väl litet.
  9. Körde ett 50% vb, har lite höga N/P värden. Köpte två koraller, 2 eremiter och 2 turbosnäckor. funderar på att börja med Nopox eller finns det något som är bättre?
  10. Fortfarande cyano funderar på att köpa red slime. Läste att någon hade använt Chaeto Grow för att få igång refugiumet och fick som bonus att cyano försvann. Värt ett försök, har bland erfarenhet av red slime remover! köpte för några veckor sen en riktigt tjock mandarin som trivs prima tycker inte om att bli fotograferade dock.
  11. Fått cyano, hoppas på att bara sänka ljuset lite och höja nitratet ska hjälpa. kommer inte ihåg vad det på bilden är? Såna typ vita spröt..
  12. Tråkigt att läsa! Sälj inte för billigt du kommer säkert starta upp igen någon gång. Är nästan omöjligt att hålla sig borta från hobbyn!
  13. Barnen sköter akvariet bra så vi var iväg och köpte en ny clown och en eld goby. Köpte även två koraller och en boxarräka
  14. Den ena clownfisken dog tyvärr eller vi hittar inte den så förmodligen den hade en skada på ena fenan vilket vi missa i butiken. Får köpa en ny
  15. Tackar för inputen tror med det finns en risk att det blir lite konstigt med refugium. Får se vad det blir. Har inte använt aktivt kol på många år kanske ska testa igen. ska kolla upp pumpen ser lite knasigt ut nu.
  16. Lite sand och invånarna har fått flytta in med. 2 clownfiskar 2 eremiter 2 turbosnäckor Blev en tunze pump 6040 styrbar väldigt nöjd än så länge. Får inte in kontrollen i skåpet då det står för nära väggen får testa vid ett vattenbytte.
  17. Är det någon annan med likadant akvarium som har tips och trix? Har skippat filtret, funderar på att köra refugium om någon månad men vet inte exakt hur det ska gå till.
  18. tack! Har haft jebao för många år sen, då var det mycket för pengarna men lite mindre bra kvalitet. Slw har grym design iaf
  19. aqua medic cubicus 140 l (Vill inte ha sump denna gången) ai prime 16hd tunze skummare kommer behöva köpa ny streamer och eventuellt ny returpump då det som följde med låter en hel del. Funderar på jebao slw 10 hur är kvaliteten?
  20. Efter lite tjat här hemma så ska barnen ha ett akvarium. Jag var inte så svår övertalad:)
  21. Ser tjusigt ut. Blir kul att se vad det blir för fisk i framtiden:)
  22. Såld bara skummare kvar
×
×
  • Skapa Ny...