Gå till innehåll

Nelli

Stödjande medlem
  • Antal inlägg

    532
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Dagar vunna

    2

All aktivitet

  1. Väl inkörda, ca 30-40 kilo.
  2. tack Per! har gått i tankarna att prova flyta dom till ett annat, större kar men avstår förmodligen:) om deras livskvalité är acceptabelt bör man inte ändra nåt:)
  3. Hej! jag är intresserad:) kan du plocka bort den från stenen?:)
  4. Hej! Jag har ett lekande par av såna men ser dom simma runt en gång om månaden, då dem leker och sedan troligen lägger ägg. Annars sitter dem under en stor sten och kommer bara för att få käk, dagligen:) Är det normalt beteende eller är dom rädda för nån? Har haft dem i drygt ett år... Tack på förhand! https://photos.app.goo.gl/9z9YtDncy1qxwxXD7
  5. Doris, Nemo och Kerstin letar efter ett nytt hem. Efter 3 år tillsammans ska de simma vidare:) Bara avhämtning. Doris - 300 kr Clown - 200 kr Kerstin - 1900 kr eller 2200 för allihopa
  6. Hej, när kan man hämta den, tack?
  7. Hej Linda! om du visar en helbild på ditt kar ska jag kolla om det finns nåt hos mig för utbyte, tack:)
  8. Säljer endast som ett paket, mått 60 X 60 X 60, längden på hela konstruktionen - 148 sm. Akvariet är fullt komplett och "moget" med fiskar, koraller, levande sten, sand och div. tillbehör: Sump med returpump och Skummare Bubble Magnus - tyst och effektiv. 2 Streamers Aqua Medic - Eco drift, Doppvärmare, Led Belysning med fulla solspektret och är programmerbar. Fiskar: Palett kirurg (Doris), 2 clowner (Nemo). Karet är knäpptyst, står i sovrummet:) Finns i Åkersberga. 6000 kr.
  9. köper gärna alla du vill bli av med:) alla mina kar behöver förstärkning:)
  10. @JoisTack Johan! det hade hänt i mitt vanliga kar nån gng men jag hade inte tid/ork att göra nåt. Men tycker det vore kull att prova:) har du några till salu kanske?:)
  11. Hej! Undrar om någon har erfarenhet av div. snigel odling? Eller kanske nån bekant?:) alla tips o trådar uppskattas!
  12. Fullvuxna och pigga, finns i Åkersberga, bara avhämtning. 400 kr.
  13. Ett par lekande Ocellaris kanske?
×
×
  • Skapa Ny...