Gå till innehåll

Mathias81

Medlem
  • Antal inlägg

    53
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Som rubriken säger så säljer ett komplett akvarium med elektronik och levande samt sump. Tillbehör fås med. Fungerar felfritt. Fler bilder kan skickas. Finns 4 mil norr om örebro. Kom med ett bud
  2. Fungerar bra. Ny lysrör, gamla och reserv medföljer. Dimmra och programmering. Är mycket nöjd med den. Men har bytt till led. Pris: bud Finns 4 mil norr om örebro
  3. Säljer ett akvarium på ca 500 l. Ombyggt för sump under eller bredvid. Skickar med sum och lite rör samt overflow. Ge mig ett bud på grejerna.
  4. Ok, märkt några andra fördelar med dessa salt? Växtligheten och så.
  5. Har ett akvarium med lps och fisk. Samt ngn sps. Kör idag med red sea coral salt. Finns de något bättre eller är detta salt bra. För ja ska byta akvarium och därför tänkte ja de kunde vara ett bra tillfälle att byta ev.
  6. Säljer en aqua medic sump. Pump till skummare är trasig. Axel är av. Finns även en nitratreduktor eller vad de heter som hör till denna. Kom med bud så får vi se.
  7. 1500 så kan du hämta det. För det medföljer en helt ny streamer pump som inte ens är upppackad.
  8. Någon som säljer en sådan pump?
  9. Säljer den för 4000 kom och fynda.
  10. 3500kr billigare vid snabb affär
  11. Fungerar bra. Nya rör som är använda ett par månader. Gamla rör medföljer. Är supernöjd med denna lysarmatur. Säljes eller bytes mot skummare och kanske pengar emellan.
  12. Har ett svart red sea max 130 att sälja. Alla tillbehör finns med. Allt fungerar. Med skummare, streamer pump, cirkulationspump. Säljes för 4000 Finns 4 mil norr om örebro
  13. Absolut. Är jätte nöjd än så länge. Ja titta gärna. Japp håller på och lägga fram en layout i huvudet.
  14. Funderade med på att bygga en egen. Såg ngn hade limmat ihop två skivor med olika stora hål för att få filtret att passa I hålet.
×
×
  • Skapa Ny...