Gå till innehåll

Tarven

Medlem
  • Antal inlägg

    81
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Dagar vunna

    1

All aktivitet

  1. Uppdaterad lista! Mycket kvar Kan skicka fler bilder, bara att säga vad du isf är intresserad av
  2. Nu säljer jag koraller styckvis, så det är bara att skicka pm om du är intresserad! (fisk säljer jag sen när korallerna är sålda och då jag kan ta ut sten för att kunna fånga fiskar)
  3. Beslutet är taget - jag lägger ner! Tiden räcker inte till och det är mycket annat i livet just nu. Så jag kommer att börja avvekla och det kommer att ske stegvis - jag börjar med att sälja koraller och sten. Efter det fisk och lägre djur, sen teknik och tillbehör och till sist akvariet. När det kommer till koraller och fisk och annat levande så har jag ingen möjlighet att skicka, så det är hämta på plats som gäller (bor i Stockholm och Enskede). Teknik och tillbehör kan jag självklart skicka, sen när vi kommer dit. För att få lite flyt i det här jag tänkt följande tidsplan: 8/4-30/4 Säljer koraller och sten 1/5-22/5 Säljer fisk och lägre djur Efter den 22/5, och om allt levande är sålt, börjar jag sälja av teknik och tillbehör, och till sist akvariet. Bifigar här en lista (se bild) på koraller och fisk (en lista på teknik och tillbehör lägger jag ut i slutet på april) Avvaktar ett par dagar innan jag börjar ta bokningar (släpper fre 12/4) för att se om det är någon som vill köpa samtliga koraller eller fiskar (se paketpris), vilket prioriteras. Det finns gott om glasrosor i akvariet och på stenen, men det finns också Berghia-sniglar (som jag släppte i februari i år). Levande sten har jag köpt både från butik och privat. Kommer att sälja sten billigt, så plocka det du vill ha så garanterar jag ett bra pris.
  4. 3 st euphyllior, uppskattar till ca 30 huvuden på den största, 20 på mellan och 10 på den mindre. 1000 kr för alla! Finns att hämta i Stockholm-Enskede (skickar inte)
  5. Ja visst är han söt! Matglad, äter allt...utom glasrosor...
  6. Här är mitt kar - Waterbox peninsula 705 liters (total med sump). Tanken var att ha det som rumsdelare, men det tog över hela rummet så det fick ställas mot väggen istället. Levande sten, SPS, LPS och lite GSP...och ett 15 tal firrar. Belysning Radion + orphek OR3. Sump med filtersockor och vadd, refugium med chaeto, Maxspect skummare, Apex + trident och doserar ATI essentials pro. Har en hel del oönskade glasrosor, men har precis släppt loss ett gäng hungriga Berghia sniglar som jag hoppas sätta tänderna i glasros-buffén som är framdukad;-)
  7. Jag köpte Berghia, beställde från butik. När jag öppnade paketet så hade jag till min förvånad fått tomma fiskpåsar...alltså påsar med bara vatten. Var på väg att kontakta butiken men såg 2 otroligt små vita prickar som snurrade runt i påsen (som jag trodde var smuts eller något). Det var Berghia-sniglarna, galet små, alltså inte ens 1 mm. Och dom kostade 600 kr st. Dom försvann i karet, det var väl 1 år sedan nu och inte sett skymten av dom och glasrosorna fortsätter att förökar sig... Så tipsa gärna mig om någon hittar någon som säljer vuxna Berghia, för dom jag fick var fortfarande larver typ..
  8. Tack för tipset! Köpt Chelmon från butik tidigare men ingen garanti att de äter glasrosor, samma med pepparmintsräkor (testat båda). Så ute efter en firre som man vet tar glasrosor:-)
  9. Är så less på att jaga glasrosor med Aiptasia X, och blir dyrt i längden... Om det är någon som har en Chelmon, eller annan fisk, som äter glasrosor (dvs som vi vet gör det) så är jag väldigt intresserad av att köpa denna!:-)
  10. Har "friserat" min montipora och har bitar att sälja, 25-200 kr beroende på storlek. Den största är ca 15x15 cm. Har ingen möjlighet att skicka - hämtas i Stockholm - Enskede
  11. Finns kvar och söker nytt hem!
  12. Apex PAR mätare - kit med ASM, sensor, sten och kabel. I bra skick och säljes komplett. 2000 kr Hämtas i Stockholm-Enskede, men kan även skicka mot fraktkostnad
  13. Tänkte ansa lite GSP...större bitar säljes för 50 kr / st. Finns att hämta i Stockholm-Enskede (ingen möjlighet att skicka tyvärr)
  14. Min Hepatus behöver ett större kar att simma runt i, storlek ca 15-18 cm. Bortskänkes till den som har ett tillräckligt stort kar! Finns i Stockholm
  15. 300 kr för stenen som är kvar, gissar på ca 15-20 kg
  16. Tarven

    Berghia

    Såg det men hann inte dit, de är slut nu. Någon annan som har?
  17. Har lite mjukt som jag säljer billigt. Xenia - stor ca 15x15 cm på sten 100 kr GSP - olika storlekar 50-100 kr beroende på storlek Kenyaträd 50 kr st Finns att hämta i Stockholm Enskede. Har inte möjlighet att skicka.
  18. Skummare Deltec 600i, köpt sep 2021, men bara använd ca 4 månader. Finns i Stockholm-Enskede men kan skickas mot fraktkostnad. 1400 kr
  19. Någon som säljer en Berghia? Har dykt upp en hel del glasrosor i karet...
×
×
  • Skapa Ny...