Gå till innehåll

Aqualung

Medlem
  • Antal inlägg

    133
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Hmm hittade just armen… om den svälter så äter den väl upp sig själv?
  2. Stort tack för era svar!! Vi har haft den i katter i 7 månader så det verkar ha funnits mat hittills. Provar med en räka nu. Den har några sekunder å på sig att få i sig nåt innan de andra djuren anfaller
  3. Tack! Jag har hört något om alger i form av ark/papper men det måste ju vara rätt sort osv
  4. Sjöstjärnan är knöglig och ena armen var tillplattad innan den började krympa. Hittar den inte mat, eller kan det bero på att den hamnade blnad Bubbletip anemonerna en gång? Om de brände den alltså. vad kan vi göra?
  5. Tack! Är de nåt problem? Bör jag göra nåt?
  6. Vad kan det här vara? Alger? Svamp?
  7. Köpte hem en rörmask nyss och pepparmintsräkorna ger sig på den direkt! dyrt foder åt dem, tänker jag. Kan masken klara sig? Kan jag göra nåt? Räkorna krafsar i öppningen tills de får tag i kronan
  8. Samma sak i vårt kar nu. Vad mer behövs i mindre byttan? luftpump, skriver ni, menar ni syrepump? Sockerbit?
  9. Det är bara silikatfiltret man kan byta media i, va? carbon och sediment får man väl köpa nya?
  10. Då köper jag silikatmedia till att börja med
  11. Hur ofta bör man byta filter i sin RO? Det finns 3 filter på min; dirt and sand, carbon-nånting och en är väl silikat. Den ska man kunna byta innehåll i. Hur gör ni?
  12. Tack för svar! Jag adderar bara en Balling lite försiktigt för att få fart på chaeton. Den här Mg och calcium också.
  13. Alla värden är bra i vattnet, men korallen krymper. Bruna alger täcker den vita ytan där den dött. Försöker borsta av algerna. installerade nya lampor för en tid sedan och det kan ju vara känsligt. dock borde ju montiporan gilla bättre ljus och anpassa sig. vad kan jag göra??
  14. Finns det något man kan göra för att få lite bättre bilder från mobilen? Det blir väldigt blått och suddigt, tycker jag. Det blir väl aldrig som med systemkamera, det förstår jag, men liiite bättre borde man kunna få till det.
  15. En knapp cm stor sak har dykt upp. Korall? Anemon? Väldigt fin orange och ljusgrön
  16. Pochillopiran ofanför brukar se ut som broccoli, men de har dragit ihop sig.
  17. Montiporan blir mindre och mindre… vad kan det vara för problem?
  18. T5:orna är slut nu och det är dags att börja med led. Karet är 120x60x60 2st Coral Moon el dyl skulle finka, då det är en skena i vägen i mitten av karet.
  19. Tack! Jag får ligga lågt ett tag med utgifter. Får se om den finns kvar längre fram
  20. Hej, tack för att du hör av dig. Vad tänker du dig för pris?
  21. Last call Jag kommer ta bort ett oar orange bta som stör andra koraller Det vore trist att spola ner dem i toan Kan skickad om du betalar frakten. finns i Sala
  22. Tack för dina svar, Kaptenen. Jag hade två ramper med 2 T5 vardera. Ena rampen tänkte jag ha kvar och sen köra två LED, precis som du.
  23. Tack! Jag har redn hittat ett par streamers faktiskt, men säg till om du hittar nån ATO i din gömmor.
×
×
  • Skapa Ny...