Gå till innehåll

Stockholmsträffar


Gabbi

Rekommenderade inlägg

Jodå, Har Du anmält Dig till Gabbi? Det är hon som är den som håller i

det hela. Jag har meddelat henne att vi kan ta första träffen hos mig,

dock har jag inte lämnat nåt datum men tror att jag kan få till det

ganska snart. Men som sagt anmäl dig till Gabbi.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • Svar 1,1k
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

Jodå, den ska nog "bli av". Jättekul att Niclas kan tänka sig första träffen. Anledningen till att jag inte vill att första träffen ska bli på Aquaria är att jag inte vill radda upp personalen där med massa löften om att vi ska komma ett helt gäng, och så kommer två. Innan jag vågar göra sådant vill jag se att det finns ett entusiastiskt gäng, och om det visar sig att det finns ett sådant, då är det klart att vi ska både på Aquaria, Skansen och kanske Kolmården tex?

Jag skulle gärna ta hem folk till min lilla lya, enda kruxet där är att mitt eget akvarium är så enkelt att det knappast är roande för någon entusiast att titta på en längre stund. Ni får gärna som sagt, men det är bara två stenhögar med några koraller och en massa damseller:-)

Jag gör ett utskick till "gruppen" alldeles strax, (lunchtid 11/10) och om det är någon som inte får det, men som vet att de gärna vill vara med, skicka mig ett mail på gabriella.ekstrom@chello.seså lägger jag in er också. I nuläget är vi ca 20 i gruppen.

mvh

Gabbi

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 månader senare...

Hej Gabbi!

Jag har inte sagt att jag vill följa med på månadsträffarna förut men jag är gärna med på det när jag kan. Hörde att det var ett nu i januari den 8:e hemma hos dig. Kommer gärna om jag får? Pluggar just nu miljövetenskap och är snart klar. Kul uppgift du fått i Australien. Rena drömuppgiften. Har en syster i närheten av Sydney sedan många år. Hörde att du även varit i Afrika. Själv ska jag ev följa med på en resa avseende mitt program som är till Tanzania som är kopplat till en C-uppsats.

Fåglar har jag inget enot. Har en amazonpapegoja själv och inte pälsdjur heller. Är uppfödd med dom. Mitt akvarium är inte heller så avancerat men kul när det funkar.

Mvh //Camilla Thörn

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Japp. Det är nu ganska många som anmält sig till träffen den 8/1 och det går säkert bra, för jag har skohorn.

Jag kokar lite kaffe och fixar lite fikabröd och så, men om någon känner att de vill ta med sig en påse bullar att bjuda på så är det självklart välkommet.

mvh

Gabbi

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Hej.

Har skickat info ang. adress och så till dig. Däremot har jag inte vidarebefodrat din text eftersom de som anmält sig till brevet bara har tackat ja till ren information om möten osv. De flesta skulle kanske inte ha något emot det, men alla är inte härifrån forumet utan har anmält sig tex via mitt jobb, och då har det sagts att det bara ska skickas ut ren information om möten.

Däremot kan du väl lägga ut din text om akvariet här? Kanske med lite bilder..

mvh

Gabbi

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...