Gå till innehåll

BJÖRKANS Kub kar


saltbjörkan

Rekommenderade inlägg

  • Svar 451
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

Hej, jag har ingen erfarenhet så jag borde väl egentligen inte uttala mig kanske, men då jag läste denna tråden http://www.ultimatereef.net/forums/showthread.php?t=341558&highlight=freshwater så verkar det bero lite på vad det är för typ av parasit om ett sötvattensdopp hjälper eller inte. Nu har du väl inte riktigt samma scenario som i tråden men kanske kan vara värt att skumma igenom och se om du hittar något matnyttigt ändå. Hoppas det löser sig iaf!

Mvh

/ Fredrik

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 1 månad senare...

Idag så handla jag lite blev tio små små post_old.gifChromis viridis var så nära på att köpa en sjukt snygg blå korall med men kände att pengarna inte räkte till nu när de är jul o allt :smiley9:

aja nu ska jag på o försöka laga min akvarie pump igen den har slutat att fugera känns snart som man får köpa en ny kanske..

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

ja det blev faktist riktigt bra..

kul o se att dom följer varan helatiden.. välldigt rolig fisk med dom kommer fram till rutan så fort man går förbi karet =)

min gammla pump gick inte att rädda en gång till så som tur hadde en polare som hadde en lika dan till som han hadde över så jag kunne få den..

så nu är nog nästa projekt att få in två rör till i amaturen då jag bara använder 6st nu 3blå 3vita hadde tängt köpa två blå till men då moste jag sätta in fläcktar i amaturen så varmluften kommer ut först ska nog börja på de i veckan kanske!!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 veckor senare...

hoppas alla överlevt nyår och att ni inte är rent för bakis =)

jag har varit rigtigt duktig i dag trotts att man inte varit helt hundra har lyckats byta

75l vatten i dag var ett bra tag sen sist.. men tyvär moste där varit något fel på mina små chromisar jag komma in dom efter alla konstens regler transporten blev inte long den heller men en då så dör dom en efter en tyvär.. dom äter och simmar och ser hur bra ut somhälst men sen bara seglar dom ihopa och dör =/

fråga mej inte vad som kan vara fel allt annat ser ut till att må bra och just chromisarna ska väll vara rätt tåliga men men som tur vara så var dom inte så dyra men alltid trist när fisk dör för en..

tängte att jag skulle se i fall jag kunnde ta någon ba bild sen på karet

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...