Gå till innehåll

Saltträff i Kalmar


Ricke

Månad för träff?  

19 användare har röstat

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Rekommenderade inlägg

  • Svar 186
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

  • 2 veckor senare...
Jag kommer!

Kul.

Då är vi:

Ricke (Kalmar)

Svensson (Nybro)

StigiGemla (Växjö)

lionofmarley (Kalmar)

Connaissancen (Kalmar)

Frun i huset har lovat att bjuda på mintchokladtårta, den är god kan jag säga-Tummen upp. Så om någon mer är intresserad så finns det plats.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Bra förslag med samåkning, men personligen så tar jag nog egen bil. Jag har planer för kvällen sedan, så i fall andra vill stanna längre så kan jag åka när jag vill. Men jag stannar väl ett par timmar åtminstone (om Ok för Johan :) )

Så om någon vill åka med mig till Öland så går det bra (och även tillbaka, om ni åker samtidigt) Var hos mig kl. 14 i så fall.

Vill ni komma upp och kika på mitt kar innan, så går det också bra. Kom då kl.13 eller därefter.

Skicka mig ett PM i fall ni är intresserade.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Någon som var intresserad av fraggar? Har brun Montipora digitata och gul-grön "virvel"växande Montipora sp. med tok-gröna polyper. Lite skivanemoner finns alltid åxå. Skicka gärna pm om nått är av intresse.

någon rolig skivanemon/discosoma kanske kunde vara intressant:) har inte heller så mycket att byta med, men kan nog ta av en bit zoanthus om du skulle vilja ha det, neon-orange är den..

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag har väntar med att svara om jag kommer eller inte eftersom jag varit förkyld en längre tid med problem med halsen, men jag mår bättre nu de senaste två dagarna och har ingen feber så jag tror inte jag smittar även om jag fortfarande är en aning småsnuvig.

Är det någon med bil som kommer från eller åker via Kalmar som har plats för mig i bilen? Helst någon som inte har haft pälsdjur i bilen eftersom jag är pälsdjurallergiker och jag vill inte utsätta mig för allergibesvär om jag kan undvika det.

Är det någon som inte vill att jag kommer på träffen p.g.a. rädsla för smitta (även om jag inte tror att jag smittar) så skriv det här, så hoppar jag över denna träff, jag vill inte vara till besvär och tar inte illa upp om någon föredrar jag stannar hemma denna gång.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...