Gå till innehåll

Ålder och yrke, på forumsmedlemmar??


Klubbsson

Rekommenderade inlägg

Detta har blivit en oerhörd teknik driven hobby, vilket tillverkarna naturligtvis gillar. Titta bara på alla inlägg i detta forum, teknik, teknik, teknik, och sedan då och då kemi och djur. Teknik har av någon anledning alltid attraherat pojkar och män.

Kan det nog ligga lite i. undrar bara när det vänder. När teknik blir mindre centralt. Pa sjuttiotalet var jag helt absorberad av stereoanläggningar. pa den tiden var bra ljud vansinnigt komplicerat med sladdar och lador till förbanneles. Förra veckan köpte hustrun en ljudanläggning fran Apple. Stor som en klassisk transistorradio men ljud som jag inte trodde var möjligt. Om nargra ar kanske vi köper en burk, belsyning samt nagon device fran Eheim som far akvariet med alla dess parametrar att "sköta sig självt".

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • Svar 380
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

Erik, 41 år, thoraxkirurg i Uppsala. Pyrotekniker.

I ungdomen massor med akvarier, terrarier, mm. Avslutade karriären med flera saltvattensakvarier på 80-talet, det sista var en kub på 500 liter. Besökte en akvarieaffär i våras då dottern skulle skaffa en kungspytonorm, och fick se några saltkar i butiken. Frågade om det hänt något de senaste 20 åren, han skrattade och hänvisade hit till SVG. Tittade in här och hittade bla Pwins och Ländströms kar... , och sen dess är jag fast igen. Skaffat ny och modern litteratur, och läst massor. Gjort hembesök hos några medlemmar här. Och nu planeras det för fullt för nystart igen. SVG är en bra inspirationskälla och ett lätt sätt att finna likasinnade. Vi ses!

/Erik W :smiley20:

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 månader senare...

Intressant tråd det här!

Måste väcka den igen för att sprida lite tjejbaciller...

Jag heter Maria och är just nu mammaledig från mitt jobb som florist, men är egentligen utbildad till präst i svenska kyrkan. Jag har också läst textilvetenskap med inrikning på textilarkeologi....

Har haft sötvatten i 20 år och små salt i tre år, men håller på att starta upp 540l nu.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Anders, 33år, lärarstudent Malmö.

Jag har ett år kvar på min utbildning som matematiklärare för år 1 - 6 och ser fram emot att komma ut och jobba igen, så jag kan lägga pengar på ett större kar. Jag har precis startat mitt lilla 54l nano för att testa på hobbyn. Än så länge är det hur kul och intressant som helst. Jag har hållt på med sötvatten under hela min uppväxt och där imellan har jag hållt på med reptiler, främst ormar då. Ja, det var lite kort om mig.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Då får jag väl uppdatera också, då jag både har bytt jobb och blivit äldre.

Hej Magnus heter jag, är 33 år gammal och jobbar som reservdelsadministratör på Husquarna construction.

Mitt tredje akvarium är under uppbyggnad, men det går sakta då SG tar upp en del av byggtiden :)

MVH

Magnus

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Kan väl lika gärna lägga till min info också.

Stefan, 23 år om ett par veckor. Pluggar för närvarande biologi. Målet är doktorsexamen i växtsystematik, men det är några år dit, så vi får se. Har hoppat mellan sjuksyrra, kemi, nationalekonomi och nu biologi... Tror jag hittat rätt dock.

Jobbar bredvid studierna som tränare i artistisk gymnastik, bagare/konditor samt spärrexpeditör i tunnelbanan. Nej, jag har inget liv. Kör utan studielån, så jag har inte råd med sådana trivialiteter.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

19 år (20 i år). Jobbar som resemontör på sågverk ibland på helger, annars så pluggar jag till musikproducent på Högskolan i Dalarna (ca 2,5 år kvar).

Är musiker och sysslar mycket med det, har även varit trumtekniker och donat till lite folk (bl.a. Tommy Lee i Mötley Crüe).

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 1 månad senare...
  • 1 månad senare...

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...