Gå till innehåll

Förtydligande om regler för utannonsering av träffar, föredrag och mässor.Fråga!


salta wille

Rekommenderade inlägg

Jag är bara nyfiken! Av vilken anledning kom nedanstående förtydligande?

Gör bara en ny tråd, då originaltråden är låst.

Under forumet "Träffar och föreningar" samt underforumet "Mässor" berättar vi om och diskuterar alla former av fysiska sammankomster knutet till saltvattensakvaristiken.

Annonsering av sammankomster är tillåtet oavsett om den arrangeras privat, av en idéell organisation eller av ett företag. Om ett företag står bakom arrangemanget är det ok att annonsera föredraget här, oavsett om företaget sponsrar Saltvattensguiden eller inte. Förutsättningen för detta är att annonseringen i detta forum endast avser själva sammakomsten och inte andra produkterbjudanden eller tjänster.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Vi är ju ganska tydliga med att handlare (och andra företag) inte får annonsera något på forumet om de inte är sponsorer(=betalande annonsörer). Privatpersoner, och ideella föreningar, som tipsar om saker har ju alltid varit ok.

När vi nu fått en handlare i Sverige som arrangerar föredrag/sammankomster, har vi behövt diskutera detta och ta ställning i frågan. Vi har då tyckt det är naturligt att föredrag och sammankomster har ett så stort allmänintresse att alla, även kommersiella företag, får annonsera om detta på forumet. Det gäller både mindre sammankomster hemma i Sverige, men också om t.ex. en företrädare för Interzoo eller svenska Husdjursmässan skulle vilja annonsera på forumet.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Men ska inte en affärsidkare som inte är sponsor betala för sina annonser?

Som jag skriver i inlägget ovan så anser vi att allmänintresset av föredrag och sammankonster är så stort att vi väljer att även tillåta företag, eller företrädare för företag, att annonsera om föredragen. Vi anser att detta ställningstagande bäst stöttar Saltvattensguidens syfte. Bättre att samla allmänt intressant information på Saltvattensguiden än att akvarister skulle behöva klicka sig runt på nätet för att få veta vad som händer.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...