Gå till innehåll

Akvarieträff i Stockholm April 2011


Rekommenderade inlägg

ETT LIV UNDER YTAN

ett arrangemang av Nordiska Ciklidsällskapet och Bollmora Akvarieklubb

Nästa års viktigaste fiskhelg kommer att infalla den 9-10 april och platsen blir Naturhistoriska Riksmuseets stora hörsal. (Stockholm)

Toppföredrag och workshops från de ledande i branschen blandas med mingel, fika, lotterier, diskussioner och kanske en rundvandring bland fisksamlingarna om vi har tur. Museet bjuder på inträdet till alla utställningar, däribland långköraren ”Liv i Vatten.”

När vi gjort allt detta samlas vi för en privat filmvisning i en av världens största IMAX-biografer; Cosmonova. (Åldersgräns 5 år)

Precis som alltid sitter vi ner till en trevlig trerätters middag på lördagskvällen med utdelning av priser och gyllene abborrar, och de som vill är välkomna redan på fredagen för att utbyta fiskerfarenheter över en enklare middag i goda vänners lag.

Espen Rekdal – Världsmästare i undervattensfotografering och designgurun Oliver Knott kommer, gör Du?

En full förteckning över föredragshållarna presenteras i Ciklidbladet # 1 2011.

***

Vi bor på Scandic Järva Krog precis som 2009, men i år får vi ett ännu bättre pris på rummen.

Grundpaketet innehåller en natt i delat dubbelrum, två dagsinträden (inkl. Cosmonova) och en biljett till lördagsbanketten. Priset är 1130:-. Samma paket men med ett enkelrum kostar 1465:-

En extranatt i dubbelrum mellan fredag och lördag kostar 428 :- och en extranatt i singelrum 765:-. Fredagsmiddagen kostar 150:-

Vill man bara lösa dagsinträde kostar det 195:- per dag, 100:- för juniorer (under 1. Barn under 10 år fritt inträde.shades_smile_transp.gif

Skicka din anmälan till mail@gabriellaekstrom.com Skriv vilken kombination du vill ha, och betala in summan på kontonummer 204139392 Clearingnr 6163 (Handelsbanken) OBS!, det är jätteviktigt att ni skriver vem betalningen kommer ifrån. Det syns inte på något annat sätt och det blir omöjligt att förboka mat och/eller hotellrum om man inte vet vem som betalat in och för vilka alternativ.

Vi har ett visst antal förbokade rum och först till kvarn gäller. Den 6e mars lämnar vi tillbaka obokade rum, så boka innan dess. På mailadressen ovan kan du även ställa frågor om arrangemanget och fråga om vandrarhemsboenden mm.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Vill bara förtydliga med följande:

Här är alla välkomna.

Klubbhörighet eller intresseinriktning har ingen som helst inverkan på deltagande. Vi bjuder in alla som är intresseade av akvaristik i alla dess former. Vissa har inte ens ett akvarium, men kanske planer på att skaffa ett, eller enbart för att mingla med likasinnade.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Låter spännande.

Ska man maila in och anmäla sig även om man inte behöver någon stans att bo?

Eller är det bara att komma till museet den helgen och betala där?

Det bästa är att maila in för att vara säker på en plats i hörsalen och/eller på Cosmonova. Jag tror inte på att det kommer vara fullbelagt för båda ställena tar mycket folk. Men som sagt:"För att vara säker...."

Lasse Omfors

P.S. Jag kan nämna att världsmästaren i undervattensfotografering också kommer

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 månader senare...

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...